4 lipnja, 2023 2:31 am

Eutelsat povećava brojkanala u visokoj rezoluciji HD/4K

ZooMoo HD, Love Nature HD i Love Nature 4K

Eutelsat (Euronext Paris: ETL), jedan od svjetskih satelitskih operatora, međunarodni proizvođač sadržaja, distributer i operator kanala Blue Ant Media, te iKO Media Group, globalni krajnji pružatelja usluga za operatere i vlasnike sadržaja, pridružili su se snage za distribuciju dva nova HD kanala, ZooMoo i Love Nature HD, kao i Love Nature 4K (Ultra HD) diljem Europe, Bliskog istoka i Sjeverne Afrike.
ZooMoo je dječji kanal s više od 500 sati originalnog sadržaja. ZooMoo nudi spektakularne snimke divljih životinja, lutkarstvo, animaciju i pripovijedanje te stvara jedinstven doživljaj učenja za predškolske gledatelje. Ljubav prirode donosi divljinu i ljubitelje prirode svih uzrasta opsežnu liniju vlastitog programiranja prirodnih povijesti, s mnogo sadržaja koji se proizvodi u 4K.
Blue Ant Media i iKO Media Group iskorištavaju kapacitet na dva Eutelsat satelita kako bi tri kanala doveli do šire publike. ZooMoo i Love Nature HD kanali odabrali su snagu EUTELSAT 9B snage kako bi proširili svoju publiku u Europi. Ljubav prirode 4K proširuje svoj doseg s Eutelsatovom popularnom četvrti HOTBIRD, rastućim središtem za Ultra HD.

Čim je TV program namijenjen za operatere, daljnju distribuciju automatski je kodiran i to najčešće u vicaccessu.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

A1 Bulgaria predstavila satelitsku tv ponudu

4Bugarski provajder A1 Bulgaria , koja je u vlasništvu A1 Telekom Austria Grupe, predstavio je …