28 siječnja, 2022 9:31 am

Spotify stigao u Srbiju,dostupan je besplatno!

Svetski brend Spotify je stigao u Srbiju i doneo cenu pretplate, koju nema niko, uključujući profil, koji mogu da dele dve osobe, što još više snižava cenu!Spotify, najpopularnija usluga pretplate na audio streaming u celom svetu, dostupna je u Srbiji od 14. jula. Spotify zajednica širom sveta broji više od 286 miliona članova, uključujući 130 miliona premijum pretplatnika.Spotify će u Srbiji ponuditi najbolji doživljaj slušanja domaće i strane muzike – više od 50 miliona numera i milion podcast-a. Usluga Spotify dostupna je besplatno, a uz pretplatu na Spotify Premium dobićete verziju bez prekida i reklama.Osim tržišta Srbije,Spotifyje lansiran na 12 novih tržišta uključujući Moldaviju, Kazahstan, Belorusiju, Rusiju, Albaniju, Bosnu i Hercegovinu, Sloveniju, Hrvatsku, Kosovo, Crnu Goru, Ukrajinu i Severnu Makedoniju.

Korisnici mogu da se pretplate na Spotify Premium za vrhunski doživljaj, po ceni od 4,99 EUR mesečno. Premium Family paket dostupan je za 7,99 EUR mesečno. On uključuje do šest članova porodice. Novi Spotify Premium DUO (6,49 EUR mesečno) je paket za dvoje ljudi, idealan za parove i uključuje Duo Mix, automatski ažuriranu listu pesama, koja kombinuje muziku koju vi i vaš partner slušate zajedno.Poređenja radi, Deezer u Srbiji košta od 6,99 evra, a Apple Music od 4,99 evra, takođe.Spotify dolazi u Srbiju sa kombinacijom funkcija, koje su je učinile najpopularnijom muzičkom aplikacijom na svetu, uključujući više od 50 miliona pesama, milion podcast-a i više od 4 milijarde plej lista, koje nude najbolju domaću i internacionalnu muziku, personalizovanu pretragu i najbolje preporuke.

Komentari

comments

O satelit74

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

Laurent T / Shutterstock

Tehnologije o kojima se najviše raspravlja na Internetu

Andrija Jovićević Tehnologija se razvija velikom brzinom i nova grupa tehnologija će revolucionirati način na …