1 veljače, 2023 10:33 am

Sony potvrdio dolazak na IFA sajam (2-7,rujna)

Autor: Nino Krstačić

ss3

Tvrtka „Sony“ potvrdila je dolazak na ovogodišnji IFA sajam potrošačke elektronike, koji će se održati kao što to obično biva u Berlinu, glavnom gradu Njemačke. Znamo kako IFA svake godine zabilježi veliki broj izlagača te poglavito posjetitelja a ne sumnjam da i ove godine neće biti manji odaziv. Navedimo kako IFA započinje 2, rujna i traje sve do 7, rujna. Dok što se tiče „Sonya“ oni će svoj event održati dan prije, točnije 1, rujna.

ifa 3 3

Upravo tada očekuje se predstavljanje nadolazećeg flagship modela tvorničkog naziva „Xperia F8331“ koji bi prema svemu sudeći trebao dolaziti s Snapdragon 820 chipsetom. Sigurni smo kako to nisu svi noviteti koje je Sony pripremio za ovu godinu, pa stoga valja pričekati 1, rujna te onda sa sigurnošću vidjeti što to Sony za aktualnu 2016, godinu imao kao aduta u „rukavu“.


Vezani članci:

MediaTk Helio X30 donosi značajni pomak u pametne telefone

iPhone 7 biti će predstavljen 12, rujna

Prvo ažuriranje software za Sky Q

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

TSMC u Europi

Piše: Darko Brlečić Bile su potrebne političko-ekonomske promjene da bi jedan vodeći proizvođač čipova krenuo …