2 prosinca, 2021 1:57 pm

Sonos Radio proširuje svoj programski portfelj

Novi sadržaji na Sonos Radiju

Piše: Darko Brlečić

Sonos Radio proširuje svoje  originalne sadržaje i podkastove uz dodatnu najavu proširenja  nove postave ekskluzivnih izvođačkih postaja i originalnih programa koji dolaze.

Sonos proširuje katalog postaja umjetnika, kustosa i DJ-a.  Tako u najavi je pokretanje osobnih postaja D’Angela, FKA twigs , Björka i The Chemical Brothersa, pružajući obožavateljima ekskluzivan pristup najnovijim nadahnućima i opsesijama umjetnika putem ručno odabranih pjesme kao i osobni komentar. Debitirat će također nove radijske emisije izvođača koji trenutno emitiraju na radiju Sonos, uključujući Thom Yorke, Brittany Howard, Dolly Parton i Third Man Records. Dodatno, bit će pridodane nove žanrovske stanice, uključujući Blacksmith Radio iz Coreyja Smytha,tu je veteran ove industrije poznatih talenata kao što su De La Soul, Vince Staples, Mos Def i Dave Chappelle.  Smyth će slušateljima pružiti pogled iza kulisa na svoju neviđenu karijeru s razmišljanjima i poukama iz svojih godina provedenih u toj industriji, intimnim razgovorima s najbližim suradnicima i naravno, svojim omiljenim pjesmama. Potpisna stanica bez oglasa brenda, Sonos Sound System, također će lansirati nove emisije, uključujući Object of Sound, tjednu radijsku emisiju i podcast koji slušatelje usklađuje s glazbom koja oblikuje našu kulturu.

Domaćinu pjesniku i kulturnom kritičaru Hanifu Abdurraqibu, svaka epizoda bit će prepuna osobnih intervjua, dubokih pitanja i neusporedivih popisa pjesama. Uglavnom za svakog korisnika ponešto !

https://www.sonos.com/

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

Svjetska premijera, Glinamacijski užasi i party profesora Baltazara

Treći festivalski dan na Animafestu 2018 ponovno će otvoriti mladi ranoranioci u Kinoteci – u …