srpanj 15, 2020 7:47 pm

Simpa nudi 4000 minuta, poruka i megabajta po 4G brzini!

zmajska opcija

Simpa i popularni Zmajo opet su pripremili iznenađenje za sve korisnike koji žele maksimalnu fleksibilnost komunikacijskih i podatkovnih usluga. Zmajska opcija protegnula se na 12-mjesečnu ponudu s ukupno čak 4000 minuta, poruka i megabajta mjesečno.

Korisnicima će na raspolaganju biti ukupno 4000 minuta, poruka i megabajta mjesečno, i to punih godinu dana. Postojećoj Zmajskoj opciji, koja za 59 kn mjesečno uključuje ukupno 3000 minuta, poruka i megabajta, od 8. veljače pridružuje se promocija dodatnih 1000 minuta, poruka ili megabajta. Korisnici mogu koristiti svoj mobitel kad god i koliko god žele, a količine potrošenih usluga će se oduzimati od ukupne mjesečne količine minuta, poruka i megabajta. Kako bi iskoristili ovu pogodnost, potrebno je da prvo aktiviraju promociju slanjem PROMO na 13555, a zatim aktiviraju mjesečnu Zmajsku opciju slanjem MJESECNA na 13636 te da svaki mjesec imaju 59 kn kako bi im se opcija produljila u narednim mjesecima.

Novost je i besplatna 4G brzina unutar Zmajske opcije uz koju će korisnici moći surfati brzinama do 75 Mbit/s uz najveću pokrivenost u Hrvatskoj. I tako zauvijek! Sve što trebaju jest poslati BRZINA na 13636 svaki mjesec nakon aktivacije mjesečne Zmajske opcije kako bi mogli zmajski surfati 4G brzinama.

I to nije sve! Zmajo i Simpa uz ovu akciju pripremili su i Microsoft Lumiju 550, jedan od najboljih 4G smartfona iz cjenovno povoljne kategorije, sa 4,7-inčnim zaslonom, 1 GB memorije i 5-megapikselnom kamerom.

 

Uzmite pauzu uz malo muzike:

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Američke firme mogu poslovati sa Huawei-jem

Vlada SAD-a počela je da popušta sankcije prema kineskoj kompaniji Huawei. Odeljenje za trgovinu donelo …