svibanj 27, 2020 2:03 pm

Logitech G proširuje liniju s novom RGB mehaničkom igraćom tipkovnicom

Logitech G810

Logitech G810 Orion Spectrum je opremljena s ekskluzivnim Romer-G mehaničkim prekidačima i inteligentnim RGB osvjetljenjem u dizajnu vrhunskih performansi

Logitech predstavlja Logitech® G810 Orion Spectrum, RGB mehaničku igraću tipkovnicu u kojoj je integrirana Logitechova najnaprednija tehnologija i jedinstvena kvaliteta izrade kojom se ostvaruju vrhunske performanse i doživljaj u igri. Logitech G810 Orion Spectrum RGB mehanička igraća tipkovnica ima Logitechove ekskluzivne Romer-G mehaničke prekidače, nudi 25 posto bržu pokretačku silu od standardnih mehaničkih tipkovnica, kao i prilagodljivu RGB rasvjetu i tipke za medijsku kontrolu.

“Susreli smo se s desetcima igrača tijekom posljednjih godinu i pol dana i pitali smo ih što bi željeli vidjeti u igraćoj tipkovnici,” izjavio je Ujesh Desai, potpredsjednik i generalni menadžer za igraću periferiju u Logitechu. “Tako smo osmislili Logitech G810 Orion Spectrum tipkovnicu jednostavnog i sofisticiranog dizajna čiji je fokus donijeti najbolje igraće izvedbe.”

Vrhunske performanse i dizajn

Svaki aspekt tipkovnice – od najjednostavnijih detalja, kao što je matirana tekstura ili trajnost kablova, do najsloženijih detalja, uključujući naprednu RGB rasvjetu i ultra-brze i ultra-trajne Romer-G mehaničke prekidače, precizno su osmišljeni. Rezultat je najnaprednija tehnologija i kvaliteta izrade u jedinstvenom dizajnu.

Izuzetno brzi Romer-G mehanički prekidači

Logitech G810 Orion Spectrum ima Logitechove ekskluzivne Romer-G mehaničke prekidače koji donose gotovo automatsku povratnu informaciju, te registraciju pritiska na tipke do 25 posto brže od standardnih mehaničkih prekidača. Uz pokretačku silu od 1.5 mm, Romer-G prima naredbe daleko brže, pomažući vam ostvariti prednost u natjecateljskoj igri gdje je svaka milisekundna važna. Uz veću izdržljivost od 70 milijuna pritisaka na tipke, do 40 posto više pritiska tipki operacija od ostalih standardnih mehaničkih prekidača na tržištu igraće periferije, sada možete igrati s povjerenjem znajući da vaša tipkovnica može preživjeti gotovo sve.

 Logitech G810 a

Prilagodljivo RGB osvjetljenje

Korištenjem Logitech Gaming Softwarea (LGS), izaberite i prilagodite osvjetljenje za svaku pojedinu tipku iz dostupnog spektra s više od 16,8 milijuna boja i uskladite svjetlosne efekte s drugom Logitech G igraćom opremom. Možete označiti tipke po boji kako biste pratili druge naredbe, ili prilagodite boje koje će odgovarati vašim postavkama. Središnje pozadinsko osvjetljenje olakšava pronaći prave tipke u igri, ali i u mraku. I LGS dolazi u paketu s prilagodljivom rasvjetom za profile, za više od 300 različitih igara.

Jednostavan pristup medijskim kontrolama

Logitech G810 Orion Spectrum posjeduje tipke za kontrolu medija, a mogu se koristiti za reprodukciju, pauziranje ili trenutačno isključivanje glazbe i videa, tako da odsada možete kontrolirati pozadinsku pjesmu bez isključivanja iz igre. Koristite kotačić za podešavanje glasnoće ili prebacivanje na sljedeću pjesmu.

Kompletna prilagodljivost

Ostvarite potpunu kontrolu Logitech G810 Orion Spectrum uz LGS. Prilagodite svoje omiljene igre s prilagodljivom tipkom za makro komande na postavljenim na tipkama F1-F12. Također prilagodite RGB osvjetljenje na pojedinačnim tipkama i utvrditi koje tipke su isključene kada uključite Game Mode na tipkovnici.

Cijena i dostupnost

Logitech G810 Orion Spectrum RGB mehanička igraća tipkovnica se očekuje da će biti dostupna u veljači 2016. godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1419,00 kuna

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Hakovana Britanska avio kompanija Easy Jet

Avio kompanija Easy Jet hakovana je, potvrđeno je iz centrale britanske kompanije, a kompromitovani su …