29 svibnja, 2024 11:14 pm

SES sa velikim izmjenama u vrhu

SES objavljuje imenovanje Stevea Collar-a kao novog predsjednika i izvršnog direktora i Andrewa Brownea kao novog CFO-a

Karim Michel Sabbagh i Padraig McCarthy odstupili s učinkom sljedećeg sastanka SES-a 5. travnja 2018. godine

Upravni odbor SES-a danas objavljuje odluku o imenovanju novog predsjednika i izvršnog direktora i novog financijskog direktora SES-a od 5. travnja 2018. godine.

Steve Collar, koji je trenutačno glavni izvršni direktor SES Networks, imenovan je za sljedećeg predsjednika i izvršnog direktora SES-a, koji je postao glavni izvršni direktor. Andrew Browne, koji je do nedavno bio direktor CFO O3b Networks i CFO SES-a između 2010. i 2013. godine, imenovan je za sljedećeg CFO SES-a, a odmah postaje CFO. Tijekom narednih tjedana blisko će surađivati ​​s Karimom Michelom Sabbaghom, sadašnjim predsjednikom i izvršnim direktorom, i Padraigom McCarthyem, sadašnjim direktorom financija, kako bi se osigurala glatka primopredaje.

Odbor je prihvatio odluku Karim Michel Sabbagh da odstupi od svoje uloge predsjednika i izvršnog direktora, s učinkom od sljedeće Godišnje skupštine (SEM) 5. travnja 2018. godine, kako bi više provodio vremena sa svojom obitelji i potaknulo nove interesima. Nadalje, Padraig McCarthy, financijski direktor SES-a, obavijestio je Upravni odbor o njegovoj namjeri za odlazak u mirovinu tijekom 2018. i dogovoreno je da će 5. travnja 2018. također odstupiti od svoje sadašnje uloge na sljedećem skupštini; on će ostati na raspolaganju tvrtki nakon toga.

Drugi članovi Izvršnog odbora, Ferdinand Kayser (CEO SES Video), Christophe De Hauwer (Chief Strategy and Development Officer),, Martin Halliwell Chief Technology Officer), Evie Roos (Chief Human Resources Officer)i John Purvis (Chief Legal Officer), svi ostaju na mjestu. Nasljednik Stevea Collara kao izvršnog direktora SES Networksa bit će imenovan u dogledno vrijeme.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Sky Italia produžila ugovor na Premier League

Sky Italia produžila je ugovor o pravima na emitovanje engleske Premier League za još tri …