srpanj 15, 2020 6:54 am

Foxconn se obaezuje za 8K kamere & displaye


Foxconn, najveći svjetski proizvođač elektronike, kaže kako planira povezati industrijske podatke partnerima opskrbnog lanca u naredne tri godine i razviti proizvode s 8K rezolucijom kako bi ubrzao korporativnu transformaciju tvrtke, priopćio je 11. veljače predsjednik Terry Gou.

Gou je predsjednik Hon Hai Precision Industrya, vlasnika Foxconn robnih marki i govorio na godišnjem “karnevalskom danu” tvrtke, objasnio je kako će od sada do 2020. godine tvrtka otvoriti tvornicu od 10 milijardi dolara u Wisconsinu (tijekom travnja 2018.) i ta daljnja ekspanzija je u planovima tvrtke, u Europi, Indiji i jugoistočnoj Aziji tijekom narednih nekoliko godina. Naglasak je bio na 5G-kompatibilnim proizvodima i 8K zaslona, ​​rekao je.
Prema riječima Reutersa, predsjednik tvrtke Gou i Sharp Corp predsjednik Uprave Tai Jeng-wu promoviraju proizvode s 8K rezolucijom u uvjerenju da će široka upotreba 8K rezolucijskih zaslona, ​​fotoaparata i sadržaja igrati ključnu ulogu u prikupljanju i analiziranju velikih podataka.

Hon Hai / Foxconn također je u razgovorima s proizvođačem vrhunskih fotoaparata RED koji je radio s Netflixom kako bi snimio političku dramu House of Cards u 4K, uložio u RED ili postavio zajednički pothvat za razvoj 8K proizvoda, rekao je Gou, bez razrađivanja ,

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Netfilx gasi neaktivne naloge

Američka filmsko- serijska striming platforma Netflix promenila je svoju politiku što se tiče korisničkih naloga …