29 rujna, 2022 1:13 am

Samsungov novi M9500 Blu-ray player

Autor: Darko Brlečić

M9500 je Samsungov UHD Blu-ray reproduktor druge generacije. Osim toga on nudi reprodukciju UHD Blu-ray diskova, Tizen TV platformu, disk-to-mobile reprodukciju i Bluetooth audio streaming.

On je nasljednik prošlogodišnjeg modela K8500, koji je bio između ostaloga prvi UHD Blu-ray reproduktor na tržištu, s lošim marketinškim pristupom. Po navodima proizvođača, model M9500 će nuditi istu kvalitetu slike,doduše bez podrške za Dolby Vision format, to ostaje kao otvorena opcija. S novim modelom dolazi 4K razlučivost, široki raspon boja, dinamički otklon i HDR.

U Samsungu su dodali nove mogućnosti: Samsung Tizen operativni sustav s pristupom aplikacijama, Blu-ray Mobile značajku koja omogućuje streaming video zapisa s mobilnih uređaja, te Bluetooth audio streaming koji omogućuje konekciju s Bluetooth slušalicama.

UBD-M9500 posjeduje identičan vizualni izgled kao i njegov prethodnik. Po nekim najavama trebao bi biti dostupan u travnju po cijeni od 400 dolara. Za naše tržište nema nikakvih konkretnih informacija.

Info: www.samsung.com

 

 

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

Turistička antenska instalacija

Autor: Darko Brlečić Rad u turističkoj industriji podrazumijeva  puno faktora, posebice u privatnom sektoru. Na …