22 lipnja, 2024 5:14 am

Samsung predstavio Galaxy A5 i Galaxy A3

02 Samsung_Galaxy_A3 01 Samsung_Galaxy_A3

Samsung predstavio „društvene“ telefone, Galaxy A5 i Galaxy A3

Namijenjeni prvenstveno mladim korisnicima, novi pametni telefoni omogućavaju jednostavnu komunikaciju s naglaskom na društvene mreže

Samsung Electronics predstavio je danas novu generaciju pametnih telefona s unaprijeđenim funkcijama za društvene mreže, Samsung Galaxy A5 i Galaxy A3. Uređaji slijede posljednje dizajnerske smjernice i bit će dostupni u različitim bojama a mladim korisnicima omogućavaju da brzo i jednostavno zabilježe važne trenutke, povežu se na društvene mreže i podijele doživljaje iz svoje svakodnevice.

– Galaxy A5 i A3 dolaze u prelijepom metalnom kućištu jedinstvenog tankog dizajna, nudeći bolji hardver i vrhunsko iskustvo na društvenim mrežama – izjavio je JK Shin, glavni izvršni direktor i direktor IT & Mobile Communication sektora tvrtke Samsung Electronics te dodao – Ovi uređaji omogućuju da naše unaprijeđeno Galaxy iskustvo bude još dostupnije mladim korisnicima koji prate trendove.

03 Samsung_Galaxy_A502 Samsung_Galaxy_A5

Galaxy A5 i Galaxy A3 Samsungovi su najtanji pametni telefoni dosad s redefiniranim potpuno metalnim kućištem, debljine 6,7 odnosno 6,9 milimetara. Ovisno o tržištu, bit će dostupni u različitim bojama, uključujući bijelu, crnu, srebrnu, ružičastu, svijetlo-plavu i boju pjenušca, kako bi se prilagodili osobnom stilu i ukusu korisnika.

Samsung Galaxy A5
Samsung Galaxy A5

Galaxy A5 i Galaxy A3 nude bolje mobilno te društveno iskustvo mladim korisnicima koji žele izraziti svoj jedinstveni stil i pritom biti stalno spojeni. S unaprijeđenom 5-megapikselnom prednjom kamerom, korisnici mogu lakše i jednostavnije napraviti živopisne selfije. Inovativne funkcionalnosti za snimanje fotografija poput Wide Selfie, Palm Selfie, Animated GIF, Beauty Face i Rear-Cam Selfie omogućavaju korisnicima da zabilježe atraktivne fotografije u visokoj razlučivosti, automatski prepoznajući i fokusirajući na lica osoba. Korisnici također mogu brzo i lako podijeliti video ili fotografije na njihovim omiljenim društvenim mrežama, zahvaljujući četvrtoj generaciji LTE veze na mobilni internet.

Galaxy A5 i Galaxy A3 idealni su mobilni uređaji za mlade korisnike kojima je bitna praktičnost i funkcionalnost. Oba uređaja opremljena su izvrsnim Super AMOLED ekranom i Adaptive Display tehnologijom, što omogućava jasniji prikaz slike s dubljim kontrastom i boljim vidnim kutovima za živopisniji prikaz sadržaja neovisno o okruženju pa čak i na izravnoj sunčevoj svjetlosti. Galaxy A5 i Galaxy A3 također su opremljeni četverojezgrenim procesorom takta 1,2 GHz, pogodnim za višezadaćnost i brzo pretraživanje sadržaja na internetu. Galaxy A5 i Galaxy A3 uključuju popularne dodatke, ekskluzivno dostupne na Galaxy uređajima, kao što su izuzetno štedljiv način rada, mogućnost zaštite privatnosti podataka te Multiscreen značajka, kao i mogućnost prilagođavanja jačine reprodukcije zvuka i prijama glasa korisnika, ovisno o korisnikovom okruženju.

 

Galaxy A5 i Galaxy A3 bit će dostupni od studenog 2014. godine

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Kenwood KR-W8000SCD

Kenwood, proizvođač poznat po pristupačnom HiFi-ju, na tržište donosi svoj novi all-in-one receiver KR-W8000SCD .Iskusniji …

Odgovori