6 lipnja, 2023 7:26 am

Discovery s najboljim rezultatima ikad

Discovery Networks International

Discovery s najboljim rezultatima ikad

Discovery Networks International objavio je informaciju o najboljim rezultatima ikad zabilježenim u jednom tromjesečju, s rekordima gledanosti i online rastom na međunarodnoj razini. Doseg od 643 milijuna gledatelja izvan SAD-a (6 posto više u odnosu na prošlu godinu) u Q3 2014. godine, pay-TV programer i dalje uživa ​​u eksponencijalnom rastu – bilježeći najviše razine svoje gledanosti (+8 posto) i dostižući nove rekorde među digitalnom publikom na svojim ne-američkim internetskih stranicama (+11 posto) i porastom brojaFacebook fanova (+217 posto).
 JB Perrette, predsjednik Discovery Networks International, komentirao je: “Discoveryevo međunarodno poslovanje i dalje raste organski i stiže do novih visina, kako pokazuje još jedno rekordno tromjesečje. S čvrstim globalnih brandovima i multi-platforma u više od 220 zemalja i teritorija diljem svijeta, Discovery i dalje zadovoljava znatiželju gledatelja i cijenjena je destinacija za uvjerljivo pripovijedanje, bezvremenske likove i sadržaj koji je nezamijenjiv.”
Najviši prosjek broja gledatelja
– Discovery Networks International dosegnuo je novi rekord prosječnog broja gledatelja od 3 milijuna gledatelja (porast od 8 posto), podržan od strane izvrsnog učinka Discovery Kids koji je doživio rast od 23 posto potaknut ključnim tržištima poput Brazila i Indije, uljučujući impresivan rast za Discovery Home& Health, osobito u Brazilu i Argentini. 
– Discovery FTA mreže – uključujući Dmax Njemačkoj, Italiji, Dmax u realnom vremenu Italija i Discovery MAX Španjolska – nastavile su isporučivati ​​dvoznamenkasti rast (+11 posto) u ukupnom poretku.
 – Globalni brendovi i dalje postižu rast, uključujući Animal Planet do 8 posto i Discovery TLC do 7 posto.
Digitalni rast
– Discovery Networks International privukao je 10 milijuna jedinstvenih posjetitelja (+11 posto) na svojim web stranicama izvan SAD-a, a porastao je i broj ​​međunarodnih Facebook fanova na 42 milijuna (+217 posto), u ovom tromjesečju.
Eurosport
– U svibnju 2014. godine, Discovery Communications preuzeo je kontrolu vlasništva nad Eurosportom, dodajući sport svom portfelju must-have sadržaja. U svom prvom punom tromjesečju kontrole vlasništva, Eurosport isporučuje program dodatnom prosjeku od 209.000 gledatelja, postižući dodatnih 16 milijuna televizijskih gledatelja, 58 milijuna jedinstvenih mjesečnih Eurosport web korisnika, a povećao je broj svojih Facebook fanova na 4 milijuna.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

A1 Bulgaria predstavila satelitsku tv ponudu

4Bugarski provajder A1 Bulgaria , koja je u vlasništvu A1 Telekom Austria Grupe, predstavio je …

Odgovori