20 listopada, 2021 8:55 am

Samsung otvorio Executive Briefing Centar

Samsung_EBC_Danijel_Bacelic

Samsung otvorio Executive Briefing Centar

Jedinstven izložbeni prostor daje uvid u poslovna rješenja, namijenjena svim industrijskim vertikalama

Samsung Electronics danas je službeno otvorio vrata Executive Briefing Centra u Ljubljani, prve takve lokacije u regiji. Jedinstven izložbeni prostor mjesto je na kojem svi potencijalni i postojeći poslovni korisnici mogu iz prve ruke provjeriti kako se rješenja i uređaji tvrtke Samsung uklapaju u njihovo poslovanje te pomažu u odgovoru na svakodnevne izazove, povećavaju produktivnost i jačaju konkurentnost na dinamičnom tržištu.

Samsung_EBC_2

Izuzetno mi je drago što u sklopu ureda u Ljubljani otvaramo vrata Executive Briefing Centra. Prve reakcije partnera i korisnika izuzetno su pozitivne; posebno ističu mogućnost demonstracije sustava po načelu „ključ u ruke“, namijenjenih različitim vertikalama te pripreme sadržaja prema identificiranim potrebama korisnika, kao i stalan postav široke palete uređaja i rješenja. Naši stručnjaci, kao i kolege iz partnerskih tvrtki, vrlo brzo nakon „snimke stanja“ i specifičnih potreba korisnika mogu razraditi scenarije upotrebe te ih prezentirati u stvarnom vremenu – naglasio je Danijel Bačelić, voditelj odjela za rad s poslovnim korisnicima, regionalnog predstavništva Samsung Electronics.

 

Među izloženim rješenjima svakako valja istaknuti mobilni zdravstveni karton, sustav koji uvelike olakšava posao liječnicima u praćenju pacijenata i značajno smanjuje vrijeme reakcije u hitnim slučajevima što osim kvalitetnije usluge pacijentima može donijeti i znatne uštede zdravstvenom sustavu. Nadalje, rješenje Samsung School koje korištenjem tablet računala i interaktivne ploče, omogućava brzo dijeljenje informacija i bilježaka s predavanja, trenutan uvid u razumijevanje predavanja, kvizove znanja, ankete i raspravu. Zaključujući prezentaciju rješenja za poslovne korisnike predstavnici Samsunga istaknuli su i sustav KNOX, mobilnu platformu osmišljenu kako bi pružila naprednu zaštitu podataka i privatnosti, uz izuzetnu podršku IT odjelima prilikom implementacije i upravljanja strategijama korištenja mobilnih uređaja u poslovnom i privatnom okruženju.

Samsung_EBC

Stalan postav izložbenog prostora zaokružuje pregled uređaja koji unaprjeđuju i ubrzavaju poslovanje tvrtki, od zaslona velikih formata, hotelskih televizora, rješenja za ispis, tablet računala i pametnih telefona do široke palete računalnih monitora, namijenjenih raznovrsnim profilima poslovnih korisnika.

 

 

 

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

T+A SERIES 200

  Analogna vanjština kombinirana s modernim digitalnim mogućnosti, a sve s njemačkim pedigreom, zvuči jako …