22 listopada, 2021 9:48 pm

Samsung Galaxy S8 biti će „ono nešto“ još neviđeno

Autor: Nino Krstačić

ee3

Pričajući postepeno o nasljedniku još uvijek aktualnog Samsung Galaxy S7 / S7 Edge modela te na tragu neuspjeha posljednjeg Galaxy Note 7 phableta, dolazimo do detalja vezanih uz Samsung Galaxy S8. Posljednje informacije kazuju na to kako će Samsung Galaxy S8 osim vodo otpornosti koju već sada posjeduje Galaxy S7 imati u unutrašnjost vrijednu svake pažnje. Naime spominje se 6GB Radne memorije kao i 256GB Interne memorije (te se ovdje dovodi u pitanje utor za Eksterne memoriju, odnosno microSD karticu). Veća rezolucija prikaza kao i Edge detalj i ovoga će puta biti obuhvaćene a u svezi „Edge“ značajke tj, zakrivljenosti zaslona kazuje se kako će Galaxy S8 i u svojoj „početnoj“ inačici posjedovati navedenu značajku (te će svakako biti zanimljivo vidjeti što sami korisnici misle o tome).

Što se tiče Snapdragon chipseta spominje se 835, isti je nasljednik Snapdragon 821 modela a prema riječima proizvođača do 40% je štedljiviji i 20% brži pri izvršavanju zadataka od Snapdragon 821 modela. Što se tiče punjenja Samsung Galaxy S8 pametnog telefona ovdje se spominje Quick Charge 4.0 koji se temelji na USB Type-C tehnologiji što će značiti kako će Samsung Galaxy S8 biti do 20% brže gotov s punjenjem no kod Galaxy S7 te Galaxy Note 7 uređaja. Ovo su za sada samo neke od značajki vezane uz nadolazeći Samsung Galaxy S8 a sigurni smo kako će ih u naredno vrijeme biti još i više, te ćemo ih svakako s zadovoljstvom prenijeti na naše stranice.


Vezani članci:

HTC 10 dospio k nama u ruke!

Ultra HD HDR televizija ubrzano stiže

LG ide tragom Samsungova “promašaja”

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Samsung sa najnovijim modelom Galaxy A52s 5G 

Andrija Jovićević Tvrtka Samsung Electronics nedavno je predstavila najnoviji Samsung Galaxy A52s 5G pametni telefon. …