13 lipnja, 2024 9:19 pm

Samsung Galaxy S7 te S7 Edge od sada u Indiji

Autor: Nino Krstačić

e-mail: nino.krstacic@sat-multimedia.com

qq4

Nakon što je početak prodaje nove Samsungove uzdanice uvelike započeo, red je da se Samsung Galaxy S7 odnosno njegov Edge model, počnu prodavati i na ostalim tržištima. Jedan od njih je i ono Indijsko.

Mnogi Indijski telekom operateri u svoju su ponudu uvrstili Samsung Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge modele. No ono što je nas posebice iznenadilo jest omanja „modifikacija“ ova dva modela, posebno „prilagođena“ za Indijsko tržište.

Naime radi se o tome da su oba modela temeljena na Exynos 8890 chipsetima kao i pri Dual-SIM načinu rada. Ono što time Samsung za Indijsko tržište želi pridobiti jest mnogo jednostavnije te lakše korištenje oba aktualna Galaxy S7 modela.

https://www.youtube.com/watch?v=cyohHyQl-kc

Ostale značajke i mogućnosti iste su kao i modela dostupnih na globalnoj razini. Što se tiče pripadajuće cijene ona se kreće od 48,900INR (733$) za Galaxy S7 model, odnosno 65,900INR (855$) za Galaxy S7 Edge. Nemojmo zaboraviti kako ove cijene nisu važeće za uzimanje uređaje na pretplatu, već su pokazatelj cijena te vrijednosti u trgovinama.


Vezani članci:

Google Inbox donosi “Smart Reply” i na Web

Logitech MX Master / (Recenzija)

HTC 10 donosi Kameru “Svjetske klase”

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …