22 lipnja, 2024 6:06 am

Samsung Galaxy S7 Edge „posebna edicija“ dostupna u Južnoj Koreji

Autor: Nino Krstačić

e-mail: nino.krstacic@sat-multimedia.com

q3

Prisjetite se kada smo pisali o posebnoj inačici Samsung Galaxy S7 Edge pametnog telefona. Radi se o izvedenici koja je inspirirana motivima iz filma“ Batman protiv Supermana“. Upravo danas ta inačica aktualnog Galaxy S7 Edge modela dolazi u Južnu Koreju. Odnosno ondje će biti dostupno za početak tisući primjeraka ovog pametnog telefona, koji će se isključivo moći kupiti putem Samsungove Online trgovine.

https://www.youtube.com/watch?v=eW_0aYguJ_E

Cijena pripadajućeg prodajnog paketa iznositi će 1025$, dok će isti osim Samsung Galaxy S7 Edge pametnog telefona donositi i „posebni“ Gear VR koji će isto tako biti ispunjen elementima iz filma. Tome nadodajmo i ostale promotivne materijale koji će se naći u paketu. Kada će Samsung Galaxy E7 Edge „Batman protiv Supermana“ biti dostupna kod nas, još uvijek nam nije poznato.


Vezani članci:

TV bitka za Bundesligu je završena! Pobjednik je…

Samsung Galaxy S7, poimanje vrha na “Južno Korejski” način

Android N – biti će otkriven za nekoliko tjedana

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …