23 siječnja, 2022 4:48 am

Samsung Galaxy S7 Edge „posebna edicija“ dostupna u Južnoj Koreji

Autor: Nino Krstačić

e-mail: nino.krstacic@sat-multimedia.com

q3

Prisjetite se kada smo pisali o posebnoj inačici Samsung Galaxy S7 Edge pametnog telefona. Radi se o izvedenici koja je inspirirana motivima iz filma“ Batman protiv Supermana“. Upravo danas ta inačica aktualnog Galaxy S7 Edge modela dolazi u Južnu Koreju. Odnosno ondje će biti dostupno za početak tisući primjeraka ovog pametnog telefona, koji će se isključivo moći kupiti putem Samsungove Online trgovine.

Cijena pripadajućeg prodajnog paketa iznositi će 1025$, dok će isti osim Samsung Galaxy S7 Edge pametnog telefona donositi i „posebni“ Gear VR koji će isto tako biti ispunjen elementima iz filma. Tome nadodajmo i ostale promotivne materijale koji će se naći u paketu. Kada će Samsung Galaxy E7 Edge „Batman protiv Supermana“ biti dostupna kod nas, još uvijek nam nije poznato.


Vezani članci:

TV bitka za Bundesligu je završena! Pobjednik je…

Samsung Galaxy S7, poimanje vrha na “Južno Korejski” način

Android N – biti će otkriven za nekoliko tjedana

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Posjetite XPG i ADATA-u na sajmu CES 2022

Andrija Jovićević XPG će na događanju CES 2022 pokazati najnoviju širinu i dubinu svog portfelja …