2 prosinca, 2023 9:20 am

Samsung Galaxy S7/Edge kao ‘Batman v Superman’ izvedenica

Autor: Nino Krstačić

e-mail: nino.krstacic@sat-multimedia.com

ss3

Ranije ove godine Samsung je najavio kako će na tržište postaviti posebnu inačicu Samsung Galaxy S7, Galaxy S7 Edge modela. Riječ je bila o limitiranom izdanju koje je trebalo pratiti dolazak u kina filmskog naslova „Batman protiv Supermana“, no kao što znamo to se nije dogodilo. Sada naknadno nakon prikazivanja u kinima, Samsung ponovno navodi mogućnost dolaska na tržište ove limitirane inačice dva aktualna flagship pametna telefona za ovu godinu.

Prisjetimo se:

Isti se ne bi razlikovali po značajkama te mogućnostima ali bi imali Batman protiv Supermana motive po svojem kućištu, odnosno maskici. Za sada nije kazano kako će odnosno kada Batman protiv Supermana izvedenice Galaxy S7 te Galaxy S7 Edge modela izići na tržište, te po kojoj cijeni. Bez obzira na to sigurni smo kako će filmski ljubitelji ovih super junaka doći zasigurno na svoje.


Vezani članci:

“SM891A” – nadolazeći Galaxy S7 Active

Foxconn smanjuje zaposlenike a uvodi robote

Samsung Galaxy C serija pristiže 26, svibnja?

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Nestašica fotomaski

Nestašica fotomaski nastavlja se unatoč globalnoj ekonomskoj krizi zbog velike potražnje za tom robom kineskih …