23 lipnja, 2024 5:49 am

Samsung Galaxy J1 Mini dobio Bluetooth SIG certifikat

Autor: Nino Krstačić

J2

Nakon što je malo više od mjesec dana prošlo te je Samsung na tržište dobio Galaxy J seriju pametnih telefona (donji cjenovni razred), red je da priča kreće na nasljednicima. Prema posljednjim informacijama Samsung Galaxy J1 Mini (odnosno nasljednik Galaxy J1) dobio je odnosno potvrđen je Bluetooth SIG certifikat. Broj modela odnosno tvornički broj biti će SM-J105F. Dok bi Samsung Galaxy J1 Mini donosio 4“ zaslon s rezolucijom od 800x480px.

Unutrašnjost će biti upotpunjena Spreadtrum SC8830 chipsetom kao i četvero-jezgrenim procesorom, radnog takta 1,5GHz. Primarna kamera od 5MP biti će vična snimati Full-HD videozapis, dok će sekundarna VGA sasvim pristojno poslužiti Skype ili Viber razgovorima. Što se tiče memorije, Samsung Galaxy J1 Mini posjedovati će 8GB interne kao i podršku za postavljanje eksterne memorije (microSD), radna memorija iznositi će 1GB.

Android 5.1.1 Lollipop kao i TouchWiz sučelje, imati će značajnu ulogu u korištenju Galaxy J1 Mini pametnog telefona. Samo predstavljanje zbiti će se vrlo brzo, možda čak i do kraja ove 2016, godine. Cijena na tržištu pri kojoj će se Samsung Galaxy J1 Mini deklarirati iznositi će negdje oko 50$.

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Kenwood KR-W8000SCD

Kenwood, proizvođač poznat po pristupačnom HiFi-ju, na tržište donosi svoj novi all-in-one receiver KR-W8000SCD .Iskusniji …