23 siječnja, 2022 4:24 am

Samsung donosi nenadani donji-razred za 2017, godinu

Autor: Nino Krstačić

ss3

Uz sav ovaj fijasko koji se vezuje ka Galaxy Note 7 phabletu iz Samsunga, pomalo smo i u neku ruku zaboravili na ostale modele pametnih telefona ovog Južno Korejskog proizvođača. Upravo to ovim člankom želimo ispraviti te samim time i reći nekoliko riječi vezanih uz nadolazeći Galaxy J3 predviđen za 2017, godinu. Ime mu se mnogo neće mijenjati već će isti dolaziti pod nazivom Samsung Galaxy J3 (2017). Što se tiče značajki isti će imati HD prikaz slike te zaslon veličine 5“. Odnosno čak su pojedini navodi spomenuli kako će Galaxy J3 (2017) dolaziti u dvije izvedenice, onom s HD prikazom slike te onom s Full-HD prikazom. Što je za pametni telefon donjeg-tržišnog razreda i više no prihvatljivo.

bb

Ostale značajke navode Snapdragon 403 četvero-jezgreni procesor čiji će radni takt iznositi 1,4GHz. Interna memorija iznositi će 16GB dok će isto tako biti i podrška za eksternu memoriju. Primarna kamera dolaziti će s rezolucijom od 8MP te s mogućnošću snimanja Full-HD video zapisa. Iako za sada još nema navoda vezanih uz kvalitetu prednje kamere, sigurni smo kako će ona biti svakako prihvatljiva s obzirom na ostale i više nego zadivljujuće značajke. Radna memorija s kapacitetom od 2GB kao i Android 6.0.1 Marshmallow samo su šlag na torti uz sve ove značajke a kada bi tome dodali i informaciju kako će kapacitet pripadajuće baterije iznositi 2600mAh, zaista divljenju nema kraja. Sama prodaja trebala bi započeti u narednom mjesecu a cijena će biti deklarirana negdje oko 200$, naravno ista će i ovisiti od Zemlje do Zemlje gdje će se Samsung Galaxy J3 (2017) prodavati.


Vezani članci:

Asus ZenFone Max, ZC550KL – Test

Facebook Messenger obazriv je prema “mobilnom” podatcima

Huawei ruši sve rekorde prodaje – pametnih telefona

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Posjetite XPG i ADATA-u na sajmu CES 2022

Andrija Jovićević XPG će na događanju CES 2022 pokazati najnoviju širinu i dubinu svog portfelja …