9 prosinca, 2022 6:21 am

Raspored predavanja 14. Advanced Technology Daysa

U: Andrija Jovićević

Konferencija tijekom dva dana donosi 66 predavanja koja će se održavati paralelno u 5 dvorana

Objavljen je raspored predavanja 14. izdanja konferencije Advanced Technology Days, koja će se održati u Plaza Event Centru 5. i 6. prosinca. Tijekom dva dana IT stručnjaci će moći poslušati 66 predavanja razina 200, 300 i 400, koja će se održavati paralelno u pet dvorana. U skladu s međunarodnim trendovima u svijetu tehnoloških konferencija, osmišljeno je i pet potpuno novih programskih smjerova  (DevOps, Data, Hybrid, Trends i Business IT). Više od 500 pripadnika IT zajednice moći će naučiti više o Microsoft tehnologijama, prodiskutirati o ključnim tehnološkim buzzword temama, razmijeniti iskustva iz prakse te se družiti s kolegama.

bDa bi sudionici mogli isplanirati svoje dane tijekom konferencije i odabrati najzanimljivija predavanja koja će poslušati, na službenoj web stranici im je na raspolaganju potpun raspored konferencijskih predavanja s kratkim opisom, biografijama predavača, točnim terminom te nazivom dvorane u kojoj se pojedino predavanje održava. Sadržaj konferencije posljednje dvije godine kreira IT zajednica uz podršku Microsofta kao sponzora pa sudionici mogu očekivati top tehnološke i najaktualnije teme, ali i mnogo primjera iz domaće IT prakse iz kuta domaćih stručnjaka. Na konferenciji gostuju i brojni regionalni tehnološki stručnjaci, a ove godine na ATD pozornici naći će se čak 64 predavača.

Na okruglom stolu GDPR – godinu dana poslije Igor Pavleković (Microsoft) će moderirati raspravu na kojoj će panelisti prokomentirati koliko su posla hrvatski IT stručnjaci imali s implementacijom tehnoloških rješenja koja omogućavaju brzu i efikasnu primjenu Uredbe za zaštitu osobnih podataka i u kojoj mjeri su uopće hrvatske tvrtke poduzele korake da svoje poslovanje usklade s Uredbom koja je na snagu stupila 25. svibnja. Vedran Kesegić (Enghouse Interactive) će tijekom predavanja Deep SQL Show sudionike upoznati sa magijom SQL servera pomoću nekoliko eksperimenata. Luka Kladarić održat će predavanje Tech bankruptcy: Looking back on a decade of bad decision making, a Luka Perne (Microsoft) objasnit će kako zaštititi Hyper – V okruženje uz pomoć Azure Site Recoveryja na svom predavanju Protecting On-premises Hyper – V environment with Azure Site Recovery. To su tek neka od 66 konferencijskih predavanja, a detaljan raspored te opis predavanja i biografije predavača mogu se pronaći na www.advtechdays.com

Online prijave otvorene su do 4. prosinca u 12:00. Cijena kotizacije iznosi 850,00 kn + PDV. Studenti i članovi Microsoft zajednice ostvaruju pravo na popust od 30 posto na cijenu kotizacije.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Produžen Early Bird za 15. Advanced Technology Dayse

Early bird prijave za konferenciju koja će se održati 4. i 5. prosinca u zagrebačkom …