23 lipnja, 2024 5:48 am

Panasonic Avionics partneri s Hunterom i Eutelsatom potiču kapacitet povezivanja u letu iznad Kanade

Paris, New York, Lake Forest Kalifornija,  srpnja 2017. – Pružiti tvrtki Panasonic Avionics Corporation dodatnu sposobnost za rješavanje rastuće potražnje korisnika za uslugom povezivanja u letu, Hunter Communications i Eutelsat Americas, podružnice tvrtke Eutelsat Communications (NYSE Euronext Paris : ETL) ovvaj mjesec je objavila proširenje svog višestrukog transpondera na satelitu EUTELSAT 115 West.

Budući da je sveelektrični satelit stupio u službu u listopadu 2015., Panasonic Avionics koristi se Sjevernoameričkim  EUTELSAT 115 West B kroz aranžman s Hunterom kako bi svojim klijentima omogućio povezivost za domaće letove unutar Kanade, od Newfoundlanda do Yukona. Dodatni kapacitet pomaže Panasonic adresirati rastuću potražnju svojih kupaca na ovim rutama.

Ključ Panasonicovog odabira EUTELSAT 115 West B bio je izvanredan performanse satelita, koji proizlazi iz snopa snage koja ima najvišu razinu snage u usporedbi s alternativama, i učinkoviti razmak od 4 stupnja za većinu Kanade. Ovaj dodatni razmak omogućuje iznimnu brzinu i performanse troškova, konkurentno s velikim propusnim satelitima (HTS).

David Bruner, VP globalne prodaje u Panasonic Avionics, izjavio je: “Ova suradnja s dugogodišnjim partnerima Hunterom i Eutelsatom primjer je da Panasonic nastavlja s provedbom našeg kontinuiranog plana za dodavanje značajnih dodatnih kapaciteta na našu globalnu mrežu, unapređujući našu misiju dodavanja vrijednosti našim korisnicima i oduševljavanje krajnjih korisnika. ”

Brent Perrott, predsjednik Hunter Communications, izjavio je: “Mi smo uzbuđeni sa nastavljanjem rasta s Eutelsatom. Izuzetna učinkovitost EUTELSAT 115 West B u cijeloj Kanadi pružila je idealno tehničko rješenje za naše klijente kako bi proširili svoje poslovanje kroz ekonomične alternative budući da snop doseže neviđenu razinu snage i omogućuje značajnu korist od cijene po Mbps. ”

Mike Antonovich, predsjednik Uprave Eutelsat Americas, dodao je: “Drago nam je što je naš 15-godišnji odnos s Hunterom rezultirao širenjem kapaciteta Panasonicovog dostupnog na kanadskom tržištu. Sporazum koji najavljujemo danas odražava našu predanost daljnjem potpunom zadovoljstvu i ponuditi konkurentna rješenja koja zadovoljavaju sve veće potrebe za povezivanjem na uspostavljenim i novim tržištima. “

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Photo credit: GETTY IMAGES

InterSAT odabrao Eutelsat za proširenje svojih satelitskih usluga u Africi

Andrija Jovićević Dugogodišnje partnerstvo za pružanje satelitskih usluga u Središnjoj i Istočnoj Africi putem EUTELSAT …