21 svibnja, 2024 12:51 am

HotBird sa novim HD programima

Armenska prva sveobuhvatna HD pay-TV ponuda dostupna od 15. srpnja do domova u Europi, Bliskom Istoku i europskim dijelovima Ruske Federacije

SHANT TV, armenska komercijalna televizija, danas je objavila da je 15. srpnja lansira nove međunarodne višekanalne platforme iz popularnog HOTBIRD video susjedstva kojim upravlja Eutelsat Communications (Euronext Paris: ETL). SHANT TV potpisao je višegodišnji ugovor s Eutelsatom kako bi podržao svoj novi sve-HD pothvat.

Emitiranje preko HOTBIRD-a već gotovo deset godina, SHANT TV povećava se za višekanalnu ponudu pay-TV gledatelja armenskih govornog podrućja u HOTBIRD-ovom velikom snopu koji zahvaća   Europu, Bliski Istok i europski dio Ruske Federacije. Dostupni su isključivo u High Definitionu za minimalnu pretplatu od 5 € mjesečno, platforma će imati SHANT Premium, Armeniju Premium i SHANT Music. Oni će biti dostupni izravno u kuću koja je  opremljena sat antenom i receiverom, kao i kroz kabelske i IP mreže.

Armenska zajednica, koja predstavlja više od četiri milijuna ljudi unutar HOTBIRD pokrivanja, moći će, uz vrhunsku kvalitetu slike, imati koristi od programske ponude koja uključuje serije, filmove, glazbene spotove i prilagodbe popularnih franšiza, uključujući X-Factor i Tko želi Biti milijunaš?

Arthur Yezekyan, predsjednik i osnivač tvrtke Shant TV LLC, izjavio je: “Već od rezultata ankete već znamo da 50% publike SHANT Premium izvan Armenije gleda naš kanal s Eutelsatove pozicije HOTBIRD. To je odlučno u našem izboru HOTBIRD-a za distribuciju nove ponude. Zahvaljujemo Eutelsatu za njihovu vrlo vrijednu podršku i savjetovanje, posebno za tehničke i marketinške aktivnosti. ”

Michel Azibert, direktor Eutelsatove komercijalne i razvojne tvrtke, izjavio je: “Izuzetno široka pokrivenost HOTBIRD-a i ponuda od 1.000 kanala na 30 jezika čine ga referentnom točkom za emitere koji žele doći do raspršenih zajednica. Iskorištavaju jedinstvene snage HOTBIRD-a za postizanje armenskih gledatelja u više država.Prijelaz s standardnog emitiranja jednog kanala na višekanalnu HD platformu također pokazuje ubrzavajući trend prema visokoj definiciji.Nigdje je to jasnije nego kod našeg HOTBIRD-a koji već broji 280 HD kanala. ”

https://www.youtube.com/watch?v=Tz3MwWBSvPM

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Persiana Fight HD novi sportski FTA kanal na 52E

Na satelitu TürkmenÄlem/Monacosat (52°E) pokrenut je novi besplatni (FTA) kanal visoke definicije (HDTV) pod brendom …