8 kolovoza, 2022 3:37 pm

OnePlus 3 s fotografijama i cijenom

Autor: Nino Krstačić

e-mail: nino.krstacic@sat-multimedia.com

OO3

Učestalo smo pisali o nadolazećem OnePlus 3 pametnom telefonu, mnoge informacije, renderi kao i video-zapisi prošli su kroz naš IT portal. Ponovno ćemo danas pisati o nadolazećem OnePlus 3 ovoga puta sve pažljivo potkrepljeno s pripadajućim fotografijama (koje naravno niti ovoga puta nisu službene). Naime kako sada stvari stoje OnePlus 3 donositi će 5,5“ AMOLED zaslon s Full-HD rezolucijom. Naravno OnePlus 3 dolaziti će u dvije izvedenice, onom od 4GB te onom od 6GB radne memorije.

Da ne bi ostalo sve na ovim informacijama spominje se i Qualcomm Snapdragon 820 chipset te povratak NFC načina povezivanja. Interne memorija iznositi će vrlo vjerojatno 64GB. Kapacitet neizmjenjive baterije biti će 3000mAh, dok bi OnePlus 3 s cijenom moga dosezati 305$. OnePlus 3 imati će i Primarnu kameru rezolucije 16MP te skener otiska prsta. U nastavku vam kao što smo i rekli donosimo nekoliko fotografije, da pobliže vidite što će to OnePlus 3 sa sobom donositi, no nadamo se kako se još dugo nećemo oslanjati na navode i nepotvrđene informacije.


Vezani članci:

Huawei P9 – Kinez koji više to nije

OnePlus 2 dobiva OTA nadogradnju OxygenOS 3.0.2

Motorola Moto E (2016) pri Bluetooth certifikatu

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Elon Musk odustao od kupovine Twittera

Vlasnik kompanija  Tesla i SpaceX, najbogatiji čovek na svetu Elon Musk odustao je od kupovine …