19 svibnja, 2022 5:02 pm

Nova prijetnja koji se krajem krajem lipnja vraća na velike ekrane

AOC_IDR-Advert

AOC službeni partner blockbustera Dan nezavisnosti 

Dvadeset godina nakon prvog filma, dugo očekivana epska akcijska avantura Dan nezavisnosti: Nova prijetnja 23. lipnja vraća se u kina. Specijalist za monitore AOC udružio se s 20th Century Fox kao službeni partner ovog velikog filmskog spektakla. Kao dio ove suradnje, AOC monitori pojavljivat će se u filmu, a zajedno s maloprodajnim partnerima imat će pristup ekskluzivnim online i offline promotivnim materijalima filma.

Kao dio suradnje s 20th Century Fox, AOC monitori ne samo da će se pojavljivati u dugo očekivanom znanstveno – fantastičnom nastavku filma Rolanda Emmericha, već će AOC zajedno sa svojim maloprodajnim partnerima imati pristup ekskluzivnim online i offline promotivnim materijalima filma koje će AOC prodajni tim moći koristiti posebno za promociju na eventima. Određeni materijali moći će se koristiti online kao sadržaj zaslona ili pozadina na AOC monitorima. Offline materijali uključivat će specijalna pakiranja monitora, POS materijale, roll-up bannere i mnoge druge za internu i eksternu upotrebu. Na ovaj način će i AOC i film Dan nezavisnosti: Nova prijetnja ostvariti svoju želju kako bi maksimalno zaintrigirali širu javnost.

Obećavajući nastavak

AOC i 20th Century Fox su i prije surađivali na poznatim filmovima. Dugotrajna suradnja uključivala je prošlogodišnji hvaljeni znanstveno – fantastični film Marsovac, blockbuster iz 2014. godine Planet majmuna – Revolucija, adaptaciju stripa o superheroju Wolverine 2013. godine i animirani film Ledeno doba 2012. godine. Različiti marketinški materijali koji su pratili ove filmove dodatno su učinili AOC brend vidljivim kako u dosadašnjim filmovima, tako i u ovoj uspješnoj priči s filmom Dan nezavisnosti: Nova orijetnja.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Ugašen kanal Disney Channel Türkiye

Gledaoci u Turskoj više ne mogu da gledaju kanal  Disney Channel Türkiye .Ova tv  stanica …