15 lipnja, 2024 10:23 pm

Novi super veliki Philips 43-inčni monitor s 4K UHD rezolucijom i MultiView opcijom

Philips BDM4350UC

MMD predstavlja novi monitor Philips 4K UHD linije. Na 43-inča, najnoviji monitor u liniji je ujedno i najveći monitor do sada koji donosi jednako sjajno 4K UHD iskustvo gledanja kao i stariji modeli. Ovaj ekstra veliki zaslon pruža profesionalnim korisnicima više prostora za rad nego iti jedan drugi monitor prije. S MultiView 4K podrškom omogućuje se protok sadržaja iz četiri različita izvora istovremeno, bez zauzimanja dodatnog prostora na radnom stolu.

Philips BDM4350UC_sa straneNovi BDM4350UC Philips monitor koristi panele visokih performansi kako bi dostavio UltraClear, 4K UHD slike. S 3840 x 2160 piksela to je četiri puta veća rezolucija od Full HD a time i četiri puta jasnija i vjernija slika, te tako omogućuje da slike i grafike ožive. Prednost novog monitora mogu osjetiti svi profesionalci koji žele vidjeti jasne slike i do najsitnijeg detalja, poput CAD inženjera ili geografskih znanstvenika. Puno prostora na zaslonu može pomoći i financijskim stručnjacima koji mogu sabrati sve podatke u jednu tablicu i pritom imati sve u vidu. Kreativni profesionalci će također imati koristi zbog super finih detalja i velikog prostora na zaslonu kojeg pruža ovaj monitor.

Najnoviji dodatak 4K liniji monitora svjedoči o kontinuiranoj predanosti Philipsa i MMD-a za stvaranje pruduktivnijeg i sjajnijeg iskustva gledanja nego ikad. S ovim 43-inčnim monitorom na svojem stolu, korisnici sada imaju više prostora za uživanje u jasnoći i sjaju 4K UHD rezolucije.“, rekao je Albert Ulfman, Product Manager za Philips monitore EMEA u MMD-u.

Bez obzira na to da li rade sami ili s više kolega za istim stolom kako bi surađivali na zadacima svi mogu imati odličan pogled na zaslon. Napredna tehnologija osigurava da detalji i boje ostanu jednake i živopisne iz bilo kojeg kuta gledanja, čak i s krajnjeg ruba. Za još širu perspektivu, ultra uski okvir omogućuje da se postave dva ovakva monitora jedan uz drugi kreirajući tako široku panoramu bez fizičkog ometanja okvira.

MultiView tehnologija

S 43-inča prostora na ekranu dostupnog za 4K UHD rezoluciju, monitor pruža dovoljno prostora za rad na više otvorenih prozora i aplikacija istovremeno. MultiView značajka omogućuje da se podaci iz različitih sistema otvore u četiri Full HD prozora istovremeno na zaslonu i na taj način da se mogu pregledati i procesuirati simultano iz više izvora.

Picture-by-Picture (PbP) opcija pruža dobar pregled podataka što uvelike pomaže u kontrolnim centrima, primjerice za kontrolu zračnog prometa ili za praćenje u sigurnosnim objektima. Četiri prijenosa kamera mogu se nadgledati na jednom ekranu u isto vrijeme. Osim toga ova značajka pridonosi jednostavnijim i produktivnijim timskim sastancima u uredu jer  članovi tima mogu gledati sadržaj s četiri različita prijenosna računala na jednom ekranu.

Za one koji vole spojiti posao s užitkom monitor ima postavku Picture-in-Picture (PIP) način rada koja podržava dva uređaja uz pomoć čega korisnici mogu držati otvorena dva prozora istovremeno, i tako primjerice pratiti najnovije nogometne vijesti i istovremeno uređivati neke druge datoteke.

Maksimalna mogućnost povezivanja

Uz niz mogućnosti povezivanja uključujući HDMI, DisplayPort i MHL za prijenos s mobilnih uređaja, novi 43-inčni 4K UHD monitor dizajniran je za profesionalni rad ali i za zabavu. Super brzi USB 3.0 (s 5,0 Gbit / s, brzina prijenosa je oko 10 puta brža od USB 2.0) omogućuje korisnicima da iskuse sadržaj u 4K Ultra HD rezoluciji na 60Hz 43-inčnom zaslonu.

Novi Philipsov 43-inčni BDM4350UC monitor bit će dostupan na našem tržištu na početku svibnja po cijeni od:

BDM4350UC – 5.299,00 kn (bez PDV-a)

Philips BDM4350UC_postolje

Tehničke značajke – Philips 43-inch BDM4350UC

Vrsta LCD zaslona IPS LCD
Vrsta pozadinskog osvjetljenja W-LED sistem
Veličina ploče 42.51 inča / 108 cm
Optimalna rezolucija 3840 x 2160 @ 60 Hz
Kut gledanja 178º (V) / 178° (O), @ C/R > 20
Svjetlina 300 cd/m²
Ujednačenost svjetline 96% ~ 105%
Boje zaslona Podržava 1.07 milijardi boja (10bits)
Multiview PiP (dva uređaja), PBP (četiri uređaja)
Mogućnost povezivanja ·         USB: USB 3.0×4 (1 w/brzo punjenje)

·         Signalni ulaz: VGA (Analogno), DisplayPort x 2, HDMI (2.0), MHL x 2

·         Ulaz sinkronizacije: odvojena sinkronizacija, Sync on Green

·         Audio (Ulaz/Izlaz): Ulaz u računalo, Izlaz za slušalice

Održivost ·         Okoliš i energija: EnergyStar 6.0, EPEAT Silver, RoHS

·         Ambalaža se može reciklirati: 100 %

·         Specifične tvari: kućište ne sadrži PVC / BFR, ne sadrži živu i olovo

Sukladnost i standardi Propisi i odobrenja: CECP, WEEE, KCC, PSE, VCCI, J-MOSS, EPA, BSMI, SEMKO, RCM, CE Mark, FCC Class B, EAC, cETLus, TUV/ISO9241-307, PSB, E-standby, SASO, CB, China RoHS, UKRAINIAN, Kuwait, KUCAS, ICES-003

 

 

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Epson predstavlja nove projektore za kućno kino s 4K podrškom

  Tri nova video projektora za kućno kino donose funkciju 4K poboljšanja, HDR te podršku …