3 ožujka, 2024 11:42 pm

Musical Fidelity NU-VISTA DAC i Phono-Pre NU-VISTA Vinyl 2

Britanski Musical Fidelity nastavlja s nadogradnjom renomiranom serijom NU-VISTA.

Piše: Darko Brlečić

NU-VISTA DAC je vrhunski DAC za PCM i DSD s povećanjem uzorkovanja i balansiranim izlaznim stupnjem Nuvistor klase A. Prema proizvođaču, testiran je u Roon-u i opremljen je Altera procesorima i dva 32-bitna konverterska čipa ES9038Q2M u konfiguraciji s dva diferencijala i nudi povećavanje uzorkovanja, reclocking, promjenjive karakteristike filtera, kontrolu glasnoće, filtriranje ulazne struje, MQA hardversko dekodiranje. Od asinkronog USB-a do AES/EBU i koaksijalnog ulaza, vlasničkog I2S i tri Toslinka, dostupna su gotovo sva zamisliva sučelja, uključujući uravnotežene i nebalansirane izlaze.

NU-VISTA Vinyl 2

NU-VISTA Vinyl 2 s daljinskim upravljanjem potpuno je uravnoteženo i diskretno gramofonsko pretpojačalo visoke klase s stupnjem Nuvistor klase A. Krivulje izjednačenja RIAA, DECCA i COLUMBIA su promjenjive. Nadalje, ponuđeni su faktori pojačanja od 40/43 za MM i 60/63 za MC, kao i opcija +6dB za svaki. Višestupanjski subsonic filtar trebao bi omogućiti dobro podešavanje dubokog basa. Složeno napajanje je filtrirano poput DAC-a i blokirano protiv istosmjerne struje. Dostupni su nebalansirani i uravnoteženi ulazi i izlazi koji se mogu koristiti istovremeno. Ne samo zbog elektronike koja zauzima prostor, dva su uređaja smještena u velika, super teška/stabilna NU-VISTA kućišta, tako da kombinacija stvara ne samo impresivan osjećaj, već i posebno homogen izgled.

NU-VISTA Uni PSU

Kao ultimativno ugađanje zvuka, Musical Fidelity kaže da će tijekom sljedeće godine ponuditi i opcionalnu jedinicu napajanja pod nazivom NU-VISTA Uni PSU, koja je tehnički ista kao jedinica napajanja NU-VISTA PRE i namijenjena je opskrbite dva igrača najstabilnijom, čistom mogućom energijom.

https://www.musicalfidelity.com/

Email: office@audiotuning.at

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

Magnat Signature Edelsteine

Dvosmjerni bas refleksni dizajn praktičnih zvučnika koristi kupolaste visokotonce od dvoslojne tkanine s ekstra širokim …

Odgovori