13 lipnja, 2024 9:33 pm

Moovit chatbot povezan s Messengerom!

Autor: Nino Krstačić

e-mail: nino.krstacic@sat-multimedia.com

mm3

Nakon što smo prije nekoliko dana pisali o chatbotu iz Microsofta, red je da se navedena tehnologija proširi i na druge tvrtke. Odnosno sada govorimo o društvenoj mreži „Facebook“, preciznije njezinoj Messenger izvedenici. Upravo će ona prema svemu sudeći u skorašnjoj budućnosti dobiti chatboot po imenu „Moovit“. Moovit će putem APIa biti izravno integriran s Messenger aplikacijom Facebooka. Odnosno imati će mogućnost odgovarati na kratka pitanja vezana uz lokaciju, upite vezane uz društvenu mrežu, planiranje putovanja za javnih prijevoz i slično tome.

cc

Sve je još uvijek u fazi razvoja, odnosno u nastavku vam donosimo fotografiju o čemu se uistinu i radi. Kako to obično i biva Moovit „boluje“ od pojedinih nedostataka, no developeri iz Messengera nadaju se i kazuju kako će do izlaska Moovita za same korisnike na Messengeru, svi nedostatci biti ispravljeni, odnosno dovedeni u red. Bez obzira na sve Facebook Messenger nije više puki chat klijent društvene mreže „Facebook“.

cc2


Vezani članci:

YouTube aplikacija omogućuje kvalitetniji prikaz video-zapisa

VOOC punjenje – sve što bi trebali znati

Nadolazeći Xperia modeli s visokom rezolucijom Sekundarne kamere

 

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …