19 svibnja, 2024 5:32 pm

YouTube aplikacija omogućuje kvalitetniji prikaz poželjnih video-zapisa

Autor: Nino Krstačić

e-mail: nino.krstacic@sat-multimedia.com

YT33

YouTube servis za postavljanje te prikazivanje video-sadržaja, s vremena na vrijeme poradi na svojim aplikacijama za Android i iOS. Sada je red čini se došao da se aplikacije dodatno poboljšaju i njihovo korištenje ka korisnicima uvelike poveća. YouTube odnosno sam Google čiji je vlasnik popularnog YouTube servisa, poradio je na dodatnom umrežavanju kako bi pri početnom zaslonu „Home“ aplikacije YouTube, donio što kvalitetniji sadržaj.

yn

Upravo će se on manifestirati na principu pretraživanja te reproduciranja video-zapisa, odnosno tematika koje korisnik pretražuje i reproducira na YouTube aplikaciji putem Androida ili iOS mobilne platforme. Ovdje isto tako valja navesti kako će „umrežavanje“ iz tjedan u tjedan davati noe rezultate potencijalnih video-zapisa koji bi korisnike mogli zanimati, što svakako pozdravljamo. Nadogradnja YouTube aplikacije za Android i iOS puštena je u opticaj te istu možete pronaći na Google Play odnosno putem App Store marketa.


Preuzimanja:

YouTube (Android)

YouTube (iOS)


Vezani članci:

Facebook radi na konkurentu YouTubea

YouTube uvodi podršku za HDR video-zapise

Google lansira revolucionarnu aplikaciju

 

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

HAKOM-ova konferencija ˝Dan novih tehnologija˝

Andrija Jovićević  Svemirske tehnologije će u narednom desetljeću imati izuzetno snažan utjecaj na rast globalnog …