31 listopada, 2020 10:19 pm

Microsoftov HoloLens dostupan i u Hrvatskoj

 

Mješovita stvarnost pomaže zaposlenicima i kompanijama u interakciji s podacima u tri dimenzije čime štede vrijeme i novac

 Na konferenciji Future Decoded, koja se održava u Londonu, kompanija Microsoft Corp. objavila je da Microsoft HoloLens, prvo samostalno holografsko računalo sa sustavom Windows 10, postaje dostupno na 29 novih tržišta u Europi – Austriji, Belgiji, Bugarskoj, Hrvatskoj, Cipru, Češkoj , Danskoj, Estoniji, Finskoj, Grčkoj, Mađarskoj, Islandu, Italiji, Latviji, Lihtenštajnu, Litvi, Luksemburgu, Malti, Nizozemskoj, Norveškoj, Poljskoj, Portugalu, Rumunjskoj, Slovačkoj, Sloveniji, Španjolskoj, Švedskoj, Švicarskoj i Turskoj.

Misija Microsofta je osnažiti svaku osobu i organizaciju na svijetu kako bismo postigli više“, rekla je Lorraine Bardeen, generalna direktorica zadužena za Microsoft HoloLens i Windows. “Mješovita stvarnost ima potencijal pomoći klijentima i tvrtkama širom svijeta napraviti stvari koje do sada nisu bile moguće. Mješovita stvarnost će pomoći tvrtkama i njihovim zaposlenicima da dovrše ključne zadatke brže, sigurnije, učinkovitije i stvorit će nove načine povezivanja s korisnicima i partnerima.”

Tvrtka nastavlja ulagati u tehnologije koje diljem svijeta omogućuju širenje ekosustava mješovite stvarnosti. Donedavno, HoloLens je bio dostupan na 10 tržišta, uključujući Australiju, Kanadu, Kinu, Francusku, Njemačku, Irsku, Japan, Novi Zeland, Ujedinjeno Kraljevstvo i Sjedinjene Države (uključujući Portoriko). Ovom ekspanzijom HoloLens će biti dostupan u 39 zemalja što je trostruko povećanje dosadašnje dostupnosti na tržištu.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Netflix ukida besplatan probni period?

Verovatno znate da ako želite da isprobate Netflix, imate 30 dana besplatnog “probnog perioda” pri …