13 lipnja, 2024 10:59 pm

Microsoft Lumia 650 na prvoj fotografiji

Autor: Nino Krstačić

m2

Od kako je Nokia proizvodnju mobitela (sada pametnih telefona) preuzeo Microsoft, više se ništa ne prepušta slučaju. Nakon što je nedavno na Hrvatsko tržište, Microsoft dostupnim učinio dva aktualna Microsoft Lumia modela, priča ide dalje.

Premda sada nije riječ o uređajima iz samog vrha, već srednji razred, niti ovaj nadolazeći model neće biti beznačajan po pitanju funkcionalnosti te značajki. Microsoft Lumia 650 donositi će 5“ (HD) zaslon te s značajkama i mogućnosti biti u skladu srednjeg sloja pametnog telefona iz Microsofta. Naravno glavni dio priče voditi će Windows 10 Mobile kao platforma preko koje će se upravljati navedenim pametnim telefonom.

g2

Samo kućište oslanjati će se na prethodnicu, odnosno na Lumia 640 pametni telefon. Potajno se navodi kako bi u istom razdoblju ili možda kasnije tržište trebalo ugledati i Microsoft Lumia 650XL (koji će biti „noviji“ model u odnosu na Lumiu 650).

Bez obzira na sve pa i na nedostatak informacija, sve je izglednije kako će početak 2016, biti izuzetno „aktivan“ za Microsoft odnosno Lumia pametne telefone i Windows 10 Mobile platformu.

https://www.youtube.com/watch?v=S8q7sm4WsxM

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Kenwood KR-W8000SCD

Kenwood, proizvođač poznat po pristupačnom HiFi-ju, na tržište donosi svoj novi all-in-one receiver KR-W8000SCD .Iskusniji …