kolovoz 6, 2020 6:53 pm

Mi 9T Pro stigao u prodaju

Andrija Jovićević

  Xiaomijeva Mi 9 serija pametnih telefona bogatija je za novog člana obitelji Mi 9T Pro koji je od danas dostupan u sklopu hrvatskog Mi Storea. Svi ljubitelji spoja visokokvalitetne tehnologije te prepoznatljivog i jedinstvenog dizajna po kojima je Xiaomi stekao globalnu, ali i nacionalnu popularnost tako će uz dva postojeća modela Mi 9 serije – Mi 9 i Mi 9T imati priliku doživjeti potpuno iskustvo Mi 9 serije uz novi Mi 9T Pro pametni telefon.

Kada je riječ o visokokvalitetnoj tehnologiji, Xiaomi se pobrinuo da novi Mi 9T Pro bude opremljen Snapdragon 855 procesorom te baterijom kapaciteta 4000 mAh uz brzo punjenje od 27W. Pored navedenog, trostruka AI stražnja kamera 8 MP + 48 MP + 13 MP osigurat će precizne i detaljne fotografije zahvaljujući 48 MP leći opremljenoj Sony IMX586 senzorom, dok će 13 MP širokokutna leća istovremeno omogućiti snimanje svih kadrova koji su golim okom neuhvatljivi. Nezaboravnom iskustvu selfie fotografiranja koje pruža Mi 9T Pro doprinijet će i 20 MP pop-up (skočna) selfie kamera, opremljena safirnim zaštitnim staklom, čija će selfie panorama uhvatiti savršene grupne selfije.

Za potpuno i nezaboravno vizualno iskustvo zaslužan je 6,39 inčni Full HD AMOLED zaštićen Corning Gorilla 5 staklom u kojem je smješten i senzor za otisak prsta za lakše otključavanje uređaja. Uz visokokvalitetnu tehnologiju, Mi 9T Pro prepoznatljiv je po jedinstvenom dizajnu koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Stražnja strana uređaja opremljena je holografskim staklom čije se boje presijavaju ovisno o uvjetima svjetlosti stvarajući tako impozantni spektar, dok će rubovi 3D zakrivljenosti stvoriti ugodnost držanja u ruci.

Mi 9 T Pro, u varijanti od 6 GB RAM + 128 GB ROM te u dvije boje – Glacier Blue i Carbon Black, u Hrvatskoj je od danas dostupan u sklopu zagrebačkog Mi Storea, ovlaštenog distributera tvrtke Bijelić Co, smještenog u Arena Centru po cijeni od 3.799 kn. Za sve Xiaomi mobilne uređaje kupljene u Mi Storeu i/ili kod ovlaštenih distributera, uz vrhunski proizvod, osigurava se i visokokvalitetan servis, garancija te softver na matičnom jeziku zemlje u kojoj je uređaj kupljen, što omogućuje maksimalnu pristupačnost i lakoću korištenja Xiaomijevih uređaja.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Spotify stigao u Srbiju,dostupan je besplatno!

Svetski brend Spotify je stigao u Srbiju i doneo cenu pretplate, koju nema niko, uključujući …