siječanj 17, 2020 10:10 pm
Početna / AV Multimedija / HISENSE S7 SOCIAL TV

HISENSE S7 SOCIAL TV

Budućnost Tv-a by Hisense

Darko Brlečić

Budućnost Tv-a može ići u raznim smjerovima, to su dokazali  LG i Samsung, svojom tehnologijom i komunikacijskim sredstvima. Novi igrač na tom polju je Kineska mega kompanija HISENSE.

Hisense je nedavno predstavio svoj model S7 odnosno Social Tv, televizor s interaktivnom funkcijom.

Hisense Social TV sa sustavom Hi Table postat će platforma kućne zabave i interakcije. Značajke šesterostranih video chatova i dijeljenja kina omogućit će korisnicima da omoguće chat u stvarnom vremenu s obitelji i prijateljima kada zajedno gledaju TV emisije i sportske utakmice. Dakle znatno više međusobne komunikacije negoli je to slučaj kod konvencionalnih pametnih televizora.

U najavi novih interaktivnih mogućnosti dolazi opcija karaoke izvedbe kroz virtualne scenarije poznatih filmova i video sadržaja, pa i svojevrsno putovanje kroz poznata svjetska mjesta.Nova 5G tehnologija omogućuje da više korisnika ako to požele pjevaju zajedno preko mreže.Osim toga novi Tv može pomoći korisnicima da izvrše nalazi fizičkog izgleda u usporedbi s poznatim zvijezdama .Opremljenost novog modela je na visokoj razini, to uključuje zadnju iteraciju VIDAA AI pametnog sustava, HDMI,USB povezivost, WiFi poveznicu, bogatije sučelje za podešenje slikovnih mogućnosti. Kako stvari stoje, službena najava novog Hisense televizora bi trebala biti krajem ovog mjeseca.

 

 

http://global.hisense.com/

 

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

LG OLED sa 14 novih modela

Andrija Jovićević LG za ljubitelja filmova, sporta i videoigara LG  ponovno diže ljestvicu u 2020. …