17 lipnja, 2024 3:18 pm

Messenger se ponovo vraća na Facebook

Aplikacija Messenger dugo vremena je bila odvojena od Facebook mobilne aplikacije. Posle devet godina, Meta planira da ih ponovo spoji kako bi korisnicima omogućili lakšu komunikaciju. Facebook je prvi put uklonio ulaz u prijemno sanduče u glavnoj Facebook aplikaciji davne 2014godine Potom je uklonio inbox  sa mobilnog sajta 2016.Tim potezom su primorali korisnike da preuzmu Messenger aplikaciju.

“Testiramo mogućnost da ljudi pristupe s prijemnom sandučetu Messengera u sklopu Facebook aplikacije i uskoro će biti proširiti  testiranje“ izjavio je direktor Facebooka Tom Alison. „Želimo da ljudima bude lakše da se povežu, bilo u aplikaciji Messenger ili direktno na Facebooku Glavni razlog  vraćanja  slanja poruka u aplikaciju Facebook je  konkurencija TikToku, rekao je Alison. TikTok omogućava korisnicima da dele video snimke  sa  prijateljima kroz  direktnu razmenu poruka.

Komentari

comments

O Dragan Brčina

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …