25 srpnja, 2024 6:05 pm

Poskupljuje zamena baterija za iPhone

Kompanija Apple je ranije najavila da će od 1. marta (ožujka) na svim  iPhone telefonima koji su izašli pre 2022. godine poskupeti zamene baterije.Korisnici  iPhone uređaja kojima je garancija istekla  moraće da plaćaju 20 $ više da zamene  bateriju u svim Apple prodavnicama, saopšteno je iz ove kompanije.Povećanja cena baterija odnosiće se na starije iPhone poneke iPad, MacBook laptopove na pojedinim međunarodnim tržištima, ne samo u Americi, mada  cene na drugim tržištima još nisu poznate.

Svi iPhone 14 modeli pod garancijom,ukoliko se pokvare, kompanija će besplatno popraviti telefon. Ali kada im istekne garancija , godinu dana nakon kupovine, Apple će naplaćivati 99 dolara za zamenu baterije.Ovo će podstaći  više ljudi da nadograde svoje telefone  umesto da zamene bateriju. Takođe, moglo bi da natera korisnike da idu u servise ili prodavnice koji ne pripadaju kompaniji Apple kako bi zamenili bateriju po manjoj ceni.

 

Komentari

comments

O Dragan Brčina

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

LG predstavio prvi providni bežični TV

Na ovogodišnjem CES sajmu kompanija LG je predstavila prvi prozirni  i  bežični OLED televizor na …