29 rujna, 2023 9:44 am

Kako u 2023. godini BESPLATNO gledati ruske filmove i televizijske serije s titlovima

U Eri moderne televizije bitna je dostupnost, kvantiteta i kvaliteta. Zapadnjačke tv i filmske kompanije šire svoju kvantitetu preko raznih internetskih platformi, s time da kvaliteta rapidno opada. S druge strane postoji produkcija iz Ruskog govornog područja čiji razni uratci obiluju prilično smislenim radnjama i pratećim sadržajem. Uzrok tome leži u činjenici koja se odnosi na duboku kulturološku ostavštinu. Moderne internetske platforme i servisi omogućuje gledanje kinematografije  iz tog kulturološkog područja.

Autor: Nikolaj Ševčenko

Prilagodio: Darko Brlečić

  1. Russian Film Hub

Ova stranica ima mnogo sovjetskih i modernih ruskih filmova u dobroj kvaliteti i s engleskim titlovima. Stranica se pozicionira kao “definitivna enciklopedija ruske i sovjetske kinematografije”. Također ima korisnu opciju za sortiranje sadržaja po desetljećima.

  1. “Nevjerojatni ruski” YouTube kanal

Filmska lista “Ruski filmovi s engleskim titlovima” na ovom kanalu nudi oko 20 sovjetskih i ruskih filmova s engleskim titlovima.

 

  1. Epic Media

Epic Media jedna je od produkcijskih kompanija u Rusiji koja proizvodi i distribuira televizijske serije. YouTube kanal kompanije ima pristojnu biblioteku suvremenih ruskih emisija s engleskim titlovima.

  1. Star Media

Star Media je još jedna ruska producentska kompanija koja dijeli svoj sadržaj na YouTubeu. Pored toga, YouTube kanal kompanije također distribuira filmove i televizijske serije koje proizvode druge producentske kompanije u zemlji.

  1. Filmska kuća STV

Ova producentska kuća također nudi sadržaj na svom YouTube kanalu. Potražite popis “Filmovi s engleskim titlovima”.

  1. Mosfilm

Jedan od najvećih i najstarijih studija u Rusiji ima dosta sadržaja dostupnog na svojoj internetskoj stranici, uključujući klasične sovjetske i suvremene ruske filmove. YouTube kanal kompanije također vrijedi pogledati.

  1. Svi sovjetski filmovi na RVISION

Ovaj YouTube kanal ima mnoštvo filmova iz ranog sovjetskog doba, uglavnom iz 1920-ih i 1930-ih.

  1. RusFilmES

Ovo je odličan kanal za publiku na španjolskom jeziku zainteresiranu za ruske filmove i televizijske serije.

  1. RT

RT mreža proizvodi dokumentarne filmove s engleskim titlovima. Više dokumentarnih filmova dostupno je na internetskoj stranici kanala.

  1. Crtani filmovi

Neki ruski crtani filmovi stekli su značajnu popularnost izvan zemlje. Postoji više YouTube kanala koji distribuiraju ruske crtane filmove, od kojih neki imaju titlove na engleskom. Takvi kanali su, na primjer, “Gora samocvetov”, “Russkie mulitfilimi” i “Tri bogatirja”

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

Razvoj iz Rusije povećat će svjetlinu i vijek trajanja modernih zaslona

Novi pristup stvaranju LED dioda predložili su znanstvenici s državnog sveučilišta Khakass. N.F.Katanova (KhSU) – …

Odgovori