21 svibnja, 2024 12:46 am

LG 4K Ultra HD USB-C monitor dobio međunarodna priznanja

 

LG 27UD88

Visoke performanse monitora LG 27UD88 koji će uskoro biti dostupan i u Hrvatskoj potvrdile međunarodne organizacije za certificiranje

 LG-ev novi 27-inčni 4K Ultra HD USB-C monitor (model 27UD88), dobio je priznanje nekih od najzahtjevnijih organizacija za certificiranje na svijetu za visoke profesionalne standarde u prikazu boja, razlučivosti i značajkama za povećanje produktivnosti. Organizacije kao što su Intertek, TÜV, UL i VESA su certificirale ili potvrdile da monitor LG 27UD88 zadovoljava najviše standarde kvalitete i performansi među monitorima.

LG Monitor Recognition

Britanski Intertek je dodijelio monitoru LG 27UD88 svoj certifikat Quality Performance Mark nakon testiranja točnosti prikaza boja, stope reprodukcije boja, kuta vidljivosti i razlučivosti te tako potvrdio da su sva ova područja u skladu s IDMS standardom verzije 1.03. Njemačka organizacija za testiranje i certificiranje TÜV Rheinland potvrdila je vrhunsku kvalitetu slike ovog monitora, a UL je ovjerio LG 27UD88 nakon što je monitor prošao strogi proces testiranja ove američke organizacije. Isto tako, LG 27UD88 – dizajniran kako bi bio kompatibilan sa svim prijenosnim računalima i računalima MacBook s USB-C i Thunderbolt 3 ulazima – prvi je USB-C monitor koji je dobio certifikat VESA.

Očekujemo da će se potražnja za Ultra HD monitorima utrostručiti ove godine u usporedbi s prošlom“, rekao je Jang Ik-hwan, voditelj LG-eve divizije za monitore i osobna računala. „Uz vodeću tehnologiju LG-evih zaslona na našim monitorima, ne iznenađuje da su naše 4K monitore priznale sve velike organizacije za testiranje i certificiranje potrošačke elektronike.

Monitor LG 27UD88 se očekuje i u svim našim boljim IT trgovinama od kraja svibnja po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 5.699 kuna.

 

https://www.youtube.com/watch?v=1XXaGMyCzPQ

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Epson predstavlja nove projektore za kućno kino s 4K podrškom

  Tri nova video projektora za kućno kino donose funkciju 4K poboljšanja, HDR te podršku …