27 svibnja, 2022 1:42 am

Kreće novi sportski kanal Arena Esport

Kompanija Telekom Srbija i Arena Sport pripremili su iznenađenje za sve ljubitelje gejminga i elektronskih sportova. Zahvaljujući vodećem telekomunikacionom operateru u Srbiji u sredu 15. januara sa radom je i zvanično počeo sa emitovanjem novi kanal u okviru Arena Sport paketa programa Arena Esport.Kanal je namenjen gejming entuzijastima a i publici koja želi da se upozna sa ovom zabavnom industrijom, koja je među najpopularnijim na svetu.Arena Esport će svojim gledaocima pružiti vrhunski program širokog spektra. Publika će imati priliku da uživo prati najveće svetske turnire. Svi ESL i DreamHack događaji, koji okupljaju najveće zvezde esporta, biće dostupni publici na srpskom jeziku.

Pored svetskih događaja, emitovaće se i dosta regionalnih turnira i liga koje su popularne : RES CS:GO liga, Belgrade Open DOTA 2 i CS:GO turnir, League of Legends turnir, Relog NBA 2k, FIFA i PES liga, kao i mnogi drugi. Publika će kroz prenose ovakvih događaja imati priliku da se upozna i podrži regionalnu esport scenu, kao i da čuje reč nekih od naših najkvalitetnijih igrača.Pored prenosa uživo, Telekom Srbija i Arena Esport pripremaju i mnoštvo autorskih emisija, kako zabavnog, tako i edukativnog karaktera. Sve ovo moći ćete da pratite na MTS IPTV platformi na kanalu 735, i na platformi Supernova na kanalu 98.

Komentari

comments

O satelit74

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

SVS proširuje svoj kabelski program s XLR i Optički kabelom

Piše: Darko Brlečić Balansirani XLR kabeli su kabeli koji se koriste u profesionalnoj i studijskoj …