19 svibnja, 2024 2:05 pm

Kategorija: Satelitski 4K prijemnik

Autor: Andrija Jovićević

Proizvođač: MARUSYS Co., Ltd

Model: Vu+

Satelitski prijemnik Vu+ SOLO 4K je krenuo u prodaju krajem 2015. Obično po izlasku bilo kojeg takvog “rasnog” nadasve multimedijalnog prijemnika ne možete nešto konkretno reći dok ne izađe barem koja verzija softvera da bi sam prijemnik rekli bi prodiše punim plučima. Uz Solo 4K, na sajmu ANGACOM 2016 u Kelnu predstavljena su još dva modela Vu+ Uno 4K i Ultimo 4K. U ovom trenutku sa tri 4K modela ni jedan proizvođać satelitskih prijemnika nije im se približio. Iz tog razloga sasvim sigurno se može reći da je naslov Branda za 2016 godinu na strani Vu+, tj. Marusys-a.

Nažlost po korisnike Vu+ prijemnika sam proizvođać ne dozvoljava pristupačnost razvoja drivera na slobodnom tržištu zaljubljenika koji bi same uređaje digli na još veću razinu kao što je slučaj kod Dreambox modela. Međutim iako bi puno toga mogli softverski doraditi sami entuzijasti, modeli Vu+ satelitskih prijemnika sa postojećim sofverom radi vrlo stabilno.

Sam hardwer možemo svakako pohvalititi njegovom izvrsnom i kvalitetom izvedbom. Dok samim pogledom na izgled uređaja teško možete ostati ravnodušni. Prijemnike možete prepoznati i izdvojiti od ostalih satelitskih prijemnika na sam pogled i da nema imena na prednjem poklopcu.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma