20 listopada, 2021 10:04 am

IV Kongres “Nove tehnologije u prijemu”

IV kongres NETCRO agenda

IV Kongres “Nove tehnologije u prijemu”

U petak 21.11.2014 u Zagrebu na svijetski dan televizije Hrvatska Udruga NETCRO je organizirala svoj IV kongres. U susret novih tehnoloških trendova ove godine tema kongresa je bila “Nove tehnologije u prijemu

Pristune je pozdravio organizator konferencije predsjednik Udruge Andrija Jovićević  ” Konferencija se održava u najbolje vrijeme, na Svijetski Dan televizije. Našom primarnom dijelatnošću sa kojom razveseljavamo stranke nakonšto im pružimo najkvalitetniji prijem televizijskog signala. Da bi mogli pružiti najkvalitetniju uslugu potrebna nam je edukacija i informiranje o trendu budućih tehnologija”

IV kongres NETCRO IV kongres NETCRO 1

Nakon uvodne riječi Andrija Jovićević je prepustio riječ Stjepanu Čuriću koji nam je predstavio novi mjerni instrument od FTE-a na vrlo neobičan način.  Nije nam predstavio mjerni instrument i govorio nam o njegovim “adutima” i tako ga isticao u odnosu na ostale mjerne uređaje. Stjepan je prezentirao mjerni uređaj

IV kongres NETCRO Stjepan Curic

korisnički, na koji način da sebi olakšamo njegovu uporebu da što prije dođemo do potrebnog podatka kako bi sebi ubrzali rad….

IV kongres NETCRO Damir Vesanovic IV kongres NETCRO rover

Direktor Rovera nam je dao kratak info o samoj tvornici u kojoj se proizvode Rover mjerni uređaji te kakve testove prolaze prije same isporuke. Damir Vesanović je u kombinaciji sa direktorom tvrtke Rover upoznao nas je sa dva nova modela :

Easy Meter Touch – Primedigital Rover i Profesionalni mjerni uređaj HD TAB 7 EVO

Preporuka svim članovima koji nisu bili , da na idučim edukacijama svakako n epropuste predavanja Damira Vesanovića. To je jednostavno jedinstvena prilika da naučite i pitate sve što vas zanima.

IV kongres NETCRO Ivan Grgic IV kongres NETCRO Ivan Grgic

ing.Ivan Grgić prezentirao je optiku u antenskim sustavima. Na koji način se izvodi i od kojih se elmenata sastoji takav sustav. Optika je nova tehnologija koja če polako ući u svakodnevnicu kod instalacija antenskih sustava. U početku u većim sustavami, te sa padom cijena i u manjim individualnim antenskim sustavima.

Stjepan Čurić je istakao u kojim slučajevima je veča isplativost koristiti optiku od starih koaksijalnih kabelskih sustava.

Na samom kraju konferencije Robert Skunca iz Grayling-a uručio je nagrade “Astra foto 2014

Nagrade su osvojili:

1. Željko Golob – IT-am obrt

2. Predrag Nemčić – Dioda  d.o.o.

3. Mario Matorić – SKY Contact d.o.o.

Zeljko Golob Robert Skunca
1. Željko Golob – IT-am obrt

 

Predrag Nemcic robert Skunca
2. Predrag Nemčić – Dioda  d.o.o.

 

Mario Matoric Robert skunca
3. Mario Matorić – SKY Contact d.o.o.
 
 

4 Konferencija Udruge NETCRO

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Produžen Early Bird za 15. Advanced Technology Dayse

Early bird prijave za konferenciju koja će se održati 4. i 5. prosinca u zagrebačkom …