22 lipnja, 2024 4:47 am

Huawei MediaPad M2 [PRISTIGAO]

Autor: Mateo Jagodić

nasmed

Kineska kompanija Huawei odavno nije sinonim samo za pametne telefone nego i za vrhunske tablete. Najnoviji primjerak MediaPad M2 sa velikim zaletom leti prema vrhu. Iz kompanije tvrde da je bolji nego Apple iPad.

Već na prvi pogled vidimo da je riječ o vrhunskom proizvodu. IPS LCD zaslon veličine 10.1 inča i rezolucije 1200 x 1920 zauzima 71.4% ukupne površine. Što se softverske podrške tiče Huawei se odlučio za Android 5.1 (Lollipop ), no nadamo se kako neće stati na tome. Quad-core 2.0 GHz Cortex A53 i quad-core 1.5 GHz Cortex-A53 su dva močna procesora koja će se pobrinuti da sve zadatke koje imate za njih obave savršeno.

Pri kupovini imate mogućnost odabira Standard verzije (16 GB ROM-a, 2 GB RAM-a) i Premium verzije (64 GB ROM-a, 3 GB RAM-a). Nama je na test stigla standardna verzija no nećemo se požaliti.

https://www.youtube.com/watch?v=l58fc-GV6WE

Glavna odlika zadnjih nekoliko Huawei uređaja je odlična kamera,pa tako i na ovom tabletu taj segment nije izostao.   Zadnja kamera od 13MP sa mogućnošću snimanja 1080p@30fps  videa i prednja kamera od 5MP stvarno djeluju dobro.

Standardno za Huawei je senzor otiska prsta,koji podržava do 5 različitih otisaka. No, ono što ovaj tablet izdvaja od konkurencije definitivno su zvučnici i baterija. Na onom modelu nalaze se čak 4 stereo zvučnika koja će omogućiti visoku kvalitetu slušanja pjesama. Baterija od 6660 mAh pobrinut će se da zaboravite na punjač barem na neko vrijeme.

U narednih nekoliko dana možete očekivati detaljnu recenziju ovog modela.


Vezani članci:

Huawei P9 – Kinez koji više to nije

Huawei Honor 5X vrijedan interesa

Huawei Honor 5a Plus na Benchmarku

Komentari

comments

O Mateo Jagodić

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …