21 svibnja, 2024 12:28 am

Hisense prodao 200.000 televizora u Srbiji

Kineska kompanija Hisense može se pohvaliti podatkom da je u Srbiji prodala 200.000 televizora. U znak zahvalnosti kompanija je odlučila da snizi cene skoro svih modela televizora u ponudi  i omogući još većem broju ljudi da se uvere u kvalitet i sigurnost .Hisense Srbija želi da se domaći kupci osećaju sigurno, pa je omogućena produžena garancija u trajanju do pet godina, uz jednostavnu registraciju na sajtu proizvođača.Osim produžene garancije Hisense televizori imaju najnoviju tehnologiju, različit izbor rezolucija i panela, među kojima su ULED, OLED i Micro LED.

U ponudi su veliki izbor dijagonala ,koja odgovara potrebama i budžetu korisnika Televizori imaju VIDAA pametnu platformu za korišćenje aplikacija, napravljena je kao zatvoren sistem kako bi privatnost i brzina televizora bili zaštićeni. VIDAA sistem neće biti sporiji tokom vremena, što je problem sa svim uređajima koji imaju Android. Dobijaće se takođe nova ažuriranja tako da na TV-u odmah imate mogućnost lakog i brzog korišćenja servisa kao što su: Deezer, Apple TV+, YouTube, Netflix, Amazon Prime, Disney+ i drugi.U ponudi su FHD/HD, OLED, QLED, UHD, ULED i Micro LED modeli dijagonale od 32 do 75 inča.

Komentari

comments

O Dragan Brčina

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

Viber u Hrvatsku uvodi “zaštitu poziva”

Poznata kompanija za pružanje usluga komunikacije preko audio i video poziva, slanje poruka Rakuten Viber …