srpanj 15, 2020 8:41 pm

Hegel H360 ne spušta letvicu

Autor: Darko Brlečić

Hegel_H360

Norveški Hegel ne spušta letvicu, nego je naprosto diže za još jednu stepenicu više. Najnovije integrirano pojačalo H360 je ugledalo svjetlo dana nakon raznih high-end sajmova.

Hegel_H360_stragaNovo-dolazni model H360 donosi isti učinak kao i odlazni model H300. Vrhunsko integrirano pojačalo o kojem se na veliko pisalo, te koje je pobralo pregršt nagrada i pozitivnih kritika. Između ostaloga pomelo konkurenciju u svojoj cjenovnoj klasi.

Novi H360 nema ništa zajedničko sa svojim prethodnikom. Sličnost je u tome što su obojica su snažni s pravih 250 watta pri impedanciji od 8 Ohma kao i mogućnošću rada pri impedanciji od 2 Ohma što je veoma bitno za vlasnike zvučnika čija impedancija zna zaplesati ispod 3,5 a ponekad ispod 3 ohma. H360 posjeduje mogućnost reprodukcije preko AirPlay wireless striminga i spajanje ostalih digitalnih izvora zvuka. DAC u H360 se temeljni na potpuno novoj generaciji D/A pretvarača iz AKM-a, a također treba napomenuti da je strujni kapacitet povećan za dobrih 50 posto, uz veći faktor kontrole povratne informacije od zvučnika. Po navodima proizvođača to bi trebalo dati mnogo bolju kontrolu rada s kompleksnim zvučničkim konstrukcijama.H360Front

Model H360 bit će dostupan od jeseni po cijeni od 39.000 norveških kruna.

 

Info: www.hegel.com

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

TECHNICS SU-R1000

Produkt u razvojnoj fazi Piše: Darko Brlečić Technics se svojski potrudio da krene u re-obnovu …