15 lipnja, 2024 9:45 pm

HBO: Igra Prijestolja premijerno 13 travnja na HBO-u

HBO game

Ekskluzivna premijera V. sezone kultne HBO serije „IGRA PRIJESTOLJA “ u Hrvatskoj istovremeno kada i u SAD-u

PREMIJERA U NOĆI S NEDJELJE NA PONEDJELJAK, 13. TRAVNJA u 03:00h EKSKLUZIVNO NA HBO-U

Home Box Office, vodeća premium televizijska mreža s ponosom najavljuje ekskluzivnu premijeru nove, V. sezone kultne HBO serije „Igra prijestolja“ koja će na HBO-u u Hrvatskoj biti emitirana u isto vrijeme kada i u SAD-u: 13. travnja, u noći između nedjelje i ponedjeljka, u 03:00h po lokalnom vremenu.

Najgledanija HBO serija svih vremena, ovjenčana brojnim „Emmy“, „Zlatni globus“ i „Peabody“ nagradama, biti će od jutarnjih sati u ponedjeljak, 13. travnja, dostupna i na našim uslugama videa na zahtjev – HBO On Demand i HBO GO, a ponovno prikazivanje na HBO kanalu zakazano je istog dana i u udarnom terminu u 20.05h.

Ekskluzivna premijera pete sezone „Igre prijestolja“ biti će istovremeno emitirana u 170 zemalja širom svijeta.

Kultna serija i svjetski televizijski fenomen, „Igra prijestolja“, utemeljena na fantastičnim bestselerima Georgea R. R. Martina „Pjesma leda i vatre“, epska je priča o izdaji i plemenitosti smještena na kontinent Westeros, gdje ljeta i zime mogu trajati godinama, a samo je žudnja za moći vječna.

U novoj sezoni, kroz 10 epizoda, donosi brojne zanimljive zaplete koji će se razvijati do svoje neizbježne, često krvave završnice. Nakon šokantnih smrti u četvrtoj sezoni (Joffrey, Tywin, Oberyn, Shae), peta sezona počinje s prazninom na vladajućem vrhu koju protagonisti diljem Westerosa i Essosa žele što prije ispuniti. U ovoj sezoni bit će prikazane neke od najeksplozivnijih scena dosad, a obećanje da „zima dolazi“ postaje veća prijetnja nego ikad prije.

Prva epizoda će promotivno biti dostupna svima putem usluge HBO GO.

 

Prva epizoda hit-serije Igra prijestolja V u periodu od 13. travnja do 11. svibnja biti će dostupna besplatno svim gledateljima u Hrvatskoj, putem internet usluge videa na zahtjev HBO GO. Svi koji u tom periodu posjete www.hbogo.hr moći će uživati u ovom fantastičnom vizualnom spektaklu.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Sport1 zatvara striming platformu Sport1 Extra

Nemački sportski emiter tv sportski  emiter Sport1 ugasiće platformu za striming, Sport1 Extra krajem maja …