19 svibnja, 2024 4:13 pm

Novi programi dostupni u Vip i B.net TV ponudi

RTL-Living

Ponuda Vip i B.net TV-a od ovog je tjedna bogatija za čak četiri specijalizirana programa – RTL Crime, RTL Passion, RTL Living te Fight Channel World HD. Osim toga, aplikacija TV za van, namijenjena mobilnim uređajima, pored svojih dosadašnjih funkcionalnosti poput pauziranja TV sadržaja, snimalice ili mogućnosti dijeljenja na Facebooku, upotpunjena je dodatnim uslugama – tražilicom, listom želja, preporukama za gledanje te ocjenama s recenzentske stranice Rotten Tomatoes, a sadrži i 45 radijskih programa.

Sadržaj dosadašnjeg RTL-a Plus raspoređen je u tri nova programa – RTL Crime, RTL Passion i RTL Living, koji će svakodnevno na male ekrane korisnika donositi mnoštvo novog zanimljivog sadržaja, popularnih serija i emisija koje obrađuju relevantne teme usko vezane za područje koje pojedini program pokriva.

RTL-CrimeKorisnicima koji uživaju u televizijskim napetostima policijskih potjera, istragama i neizvjesnim detektivskim slučajevima na raspolaganju je program RTL Crime. Između ostalih, trenutno su na rasporedu popularni kriminalistički serijali poput CSI: NY, CSI: Miami ili Na rubu zakona, kao i višestruko nagrađivana serija Oz, čija je radnja smještena u jedan od najstrože čuvanih američkih zatvora. RTL Crime program je uz koji će gledatelji svakodnevno, u udobnosti vlastitoga doma, imati priliku doživjeli pravo adrenalinsko iskustvo.

Za ljubitelje romanse, intriga i drame, RTL Passion donosi najbolje domaće sapunice, a neizostavne su i meksičke, turske i indijske dramske serije. S početkom emitiranja programa gledatelji će moći uživati u seriji koja je osvojila Hrvatsku Sulejman Veličanstveni, kao i u jednoj od najgledanijih latinoameričkih telenovela Divlja ruža.

Lifestyle program RTL Living redovito će gledatelje izvještavati o najnovijim vijestima iz svijeta slavnih te o posljednjim trendovima u modi i uređenju doma. Pored toga, korisnici će moći naučiti spremati vrhunska jela uz kulinarske emisije velikih kuhara, a po prvi put u hrvatskom programu naći će se talk show trenutno najpopularnije svjetske komičarske Ellen DeGeneres.

Fight Channel World HD posvećen je svim vrstama sportova u ringu. U kristalno čistoj slici HD kvalitete ovaj program donosi vrhunska natjecanja iz boksačkog i kickboxing svijeta te ekskluzivno FFC mečeve snimljene diljem Europe. Korisnicima koji nemaju mogućnost gledanja programa u HD kvaliteti na raspolaganju je Fight Channel World program koji je sadržajno identičan programu Fight Channel World HD, samo je kvaliteta slike prilagođena, a dostupan je u Vip i B.net usluzi TV za Van.

TV za van_3Osim novih TV programa, Vipnet i B.net nude unaprijeđenu uslugu TV za van koja korisnicima omogućava neometano uživanje u omiljenom televizijskom programu putem mobitela, tableta ili računala, bez obzira gdje se nalaze. Najnovija nadogradnja ove aplikacije donosi mogućnost pretraživanja sadržaja kroz tražilicu, kao i stvaranje liste želja, a na temelju korisničkih preferencija usluga TV za van istaknut će filmske i televizijske preporuke. Dodatnu pomoć pri odabiru sadržaja za gledanje nudi ocjena Rotten Tomatoesa, web stranice posvećene filmskim recenzijama. Također, u uslugu TV za van dodan je izbornik 45 tematskih radijskih kanala uz koji će korisnici jednostavnije pronaći omiljenu radijsku stanicu.

TV za van_1TV za van sadrži 63 TV programa od kojih se 21 nalazi u Osnovnom paketu, 38 u Proširenom, a 4 u Paketu za odrasle te Videoteku koja obuhvaća četiri kataloga: Videoklub, RTL Sada, Video učionicu i Karaoke. Videoklub omogućava neograničeno gledanje filmskih i televizijskih naslova za jednokratnu mjesečnu naknadu, dok RTL Sada nudi neograničeno gledanje naslova iz RTL produkcije, a besplatan je za korisnike Proširenog paketa. RTL programi imaju aktivirane sve raspoložive interaktivne funkcije, kao što je snimalica, start over, catch up, pause, na uređajima kabelske, IPTV i TV za van platforme. Video učionica učenicima nudi instrukcije iz matematike, a uz Karaoke uslugu korisnici imaju mogućnost testirati svoje pjevačke sposobnosti.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

ORF pokreće dečiji kanal ORF Kids

Austrijski državni emiter ORF pokreće dečiji kanal ORF Kids 1. januara 2024.Kanal će biti dostupan …