siječanj 19, 2020 2:24 am
Početna / AV Multimedija / Audio / Black Rhodium zvučnički kabeli

Black Rhodium zvučnički kabeli

Autor: Darko Brlečić

Quickstep
Quickstep

Foxtrot & Quickstep

Black Rhodium dizajnira i proizvodi sveobuhvatan raspon audio/video kabela, za sve kvalitativne i cjenovne razrede. Novi modeli u ponudi zvučničkih kabela su: Foxtrot i Quicktep. Imena novih kabela dolaze iz poznatih plesova koji su nastali početkom 20-tog stoljeća. Foxtrot je ples dugih ,laganih i mekih pokreta praćen velikim orkestrom dok Quickstep je ples koji je nastao na bazi pokreta iz Foxtrota s tom razlikom da je dinamičniji i brži s elementima afričkog ritma.

Foxtrot
Foxtrot

Inspiracija za dizajn novih zvučničkih kabela  dobivena je iz modela Thunder. Naime, zbog odličnog tržišnog odziva i komentara korisnika, inženjerska  ekipa je odlučila napraviti zvučničke kabele koji bi nosili u sebi dio inovativnih značajki koje se nalaze u modelu Thunder.

Foxtrot je osnovni model koji koristi implementirane  značajke ekskluzivnog dizajna. Quickstep koristi isti kabel kao i Foxtrot, te je opremljen s Graham Nalty Legacy Range GN-1 kontaktnim priključcima. Foxtrot i Quickstep se ručno izrađuju u tvornici Black Rhodiuma u Derbyu, naravno uz poseban odabir komponenti i materijala koji imaju dokazanu kvalitativnu vrijednost.

Dizajnerske  značajke  Foxtrota i Quickstepa:

Ultra niski efekt izobličenja Magnetsko polja zbog udaljenosti između vodiča i atraktivne pletenice koja ide preko njega, vrlo dobra fleksibilnost, korišteni materijali u izradi, tehnologija smanjenja RFI šumova, pozlaćeni Z konektori u Foxtrtotu i GN-1 konektori u Quickstepu.

Zahvaljujući agilnom domaćem uvozniku ovi kabeli će uskoro biti dostupni na našem tržištu.

Info: www.zvucne-novosti.hr

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

SONY 360 REALITY AUDIO

Piše: Darko Brlečić Početkom ove godine je polako i pomalo potiho prošla vijest o Sony …