28 rujna, 2020 5:48 pm

Google obustavio prodaju telefona Pixel 4

Nakon samo devet meseci prestala je prodaja telefona Pixel 4a, Google je bez mnogo pompe prekinuo prodaju Pixel 4 i Pixel 4 XL telefona.Ovo predatavlja neočekivan potez, jer se prekid prodaje odvija samo devet meseci nakon predstavljanja ovih telefona, što je duplo kraći period za njihove proizvode.Razlog za ovakvu odluku je skorašnji dolazak Pixel 5 modela, koji će biti jedan od dva Google-ova modela telefona za podrškom za 5G (drugi model je Pixel 4a 5G). Ukoliko neko želi da kupi pomenute modele, neće više moći preko Google online prodavnice, već samo u prodavnicama njihovih partnera,ako da imaju te telefone na zalihama.
Bez obzira na prekid proizvodnje i prodaje, Pixel 4 će kao i svi ostali Pixel telefoni biti podržan najmanje tri godine od trenutka kada se pojavio u Google prodavnici u SAD-u.Pixel 4 je dobro primljen među korisnicima, kojima se svidela njegova kamera, najviše zamerki imali su kratko trajanja baterije, što bi trebalo da bude rešeno kod modela 4a.

Komentari

comments

O satelit74

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

Vivo napravio telefon koji menja boju

Pametni telefoni se nude u više različitih boja, sve zavisi koju boju želi korisnik telefona. …