svibanj 22, 2018 12:20 pm
Početna / Satelitska TV / Freenet TV očekuje 1 milijuna korisnika do kraja 2018

Freenet TV očekuje 1 milijuna korisnika do kraja 2018

Medijska tvrtka Freenet očekuje da njegova DVB-T2 HD platforma Freenet TV do kraja 2018. dosegnuti više od milijun plaćenih korisnika.

Freenet TV je krenuo sa novom zemaljskom  televizijom DVB-T2 HD dana 29. ožujka 2017. godine i ima oko 20 privatnih kanala, uključujući i programe  dvaju glavnih TV skupina RTL i ProSieben ,Sat.1, u punoj HD kvaliteti za 5,75 eura mjesećno. Od 31. ožujka od 1,2 do 1,5 milijuna kućanstava bit će uključeni  u DVB-T2 , a već se oko 160 tisuća kućanstava  prijavio za plaćeni upis Freenet TV, iako paket podliježe plaćanju tek nakon tri mjeseca slobodnog gledanja do 1. srpnja.

Ukupno oko 3,4 milijuna domaćinstava su oštećeni u  pretvaranju DVB-T u DVB-T2, koji su do sada gledati TV preko antene. Međutim, Freenet ne vidi to kao jedinog kupaca, ali također želi osvojiti gledatelje za Freenet TV koji se trenutno koriste kanale distribucije kao što su  kabelska TV ili satelitska TV . Ovdje se prvenstveno koristi prilika  kada su  gledatelji zabrinuti za prijem svojih kanala, kao što su nadolazeće analogno gašenje u kabelskim mrežama ili gašenje  TV programa konvencionalne slike (SD) na Astra satelitskom sustavu (19,2 Istok),  koji bi mogao doći u 2021 ili 2022 god.

Freenet vidi potencijalni rast i u mobilnoj uporabi na laptopu preko USB TV stika.  Razgovarali  su sa pay tv operatorom Sky da integriraju svoje programe u Freenet TV Connect.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Viasat Razgovarajte sa životinjama

Nedjeljom u 16h  1.sezona Broj epizoda: 2 x 60 Minutaža Žanr: Priroda/ dokumentarac Naslov originala: …

Centar za postavke privatnosti

Zatvorite svoj račun?

Vaš će račun biti zatvoren i svi će se podaci trajno izbrisati i ne mogu se vratiti. Jesi li siguran?