2 prosinca, 2023 9:12 am

Filmski kanal FX HD nekodiran na 7E

Free-to-air (FTA ) FX HD filmski kanal je nedavno počeo sa emitovanjem na  satelitu Eutelsat (7E) . Do sada je stanica bila dostupna samo sa satelita TürkmenÄlem/MonacoSat 1 (52 E ).Kanal FX HD obaveštava svoje gledaoce o početku distribucije putem satelita Eutelsat 7B u gornjem levom uglu ekrana. Tu su i informacije o frekvenciji, polarizaciji i brzini prenosa.

Kanal cilja na publiku koja govori persijski, donoseći atraktivne filmove iz poslednjih godina. Neki filmovi su u originalnoj verziji (obično na engleskom). Lokalizacijom upravljaju persijski titlovi na slici. Stoga filmovi mogu biti zanimljivi i gledaocima u Evropi. Gledaoci dobijaju besplatan atraktivan filmski sadržaj na engleskom jeziku.FX HD kanal se emituje sa transpondera u evropskom B bemu, koji ima glavnu zonu pokrivenosti usmerenu na područje oko Sredozemnog mora. Bolji uslovi prijema su sa pozicije 52°E.

Tehnički parametri – FX HD: Eutelsat 7B (7E ), fr.11,304/H, SR 29700, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, FTA

Komentari

comments

O Dragan Brčina

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

Sky Sport Deutschland osigurao prava na Moto GP

Sky Sport Deutschland  osigurao je prava na prenos svih MotoGP Grand Prix trka, Tissot Sprinta, …