siječanj 18, 2018 2:38 am
Početna / Satelitska TV / Eurosport se ispričava ako više Bundesliga OTT ne uspije

Eurosport se ispričava ako više Bundesliga OTT ne uspije

 

Eurosport se suočava s kritikama u Njemačkoj zbog tehničkih problema tijekom OTT pokrivenosti prvih dviju utakmica Bundeslige u petak navečer.

Pokrivenost Hamburger SV-Leipziga 8. rujna bila je oštećena tehničkim preprekama – samo dva tjedna nakon što su obožavatelji bili frustrirani problemima prve utakmice sezone u petak.
Emiter kaže: “Žao nam je što postoje neke tehničke poteškoće”.

Deutsche Fußball-Liga (DFL), zemlja FA, pozvala je sastanak s Eurosportom nakon ponovljenih problema. “U nekoliko je navrata bilo tehničkih poremećaja tijekom prijenosa uživo na Eurosportu. Obzirom da su obožavatelji razumljivo nezadovoljni, baš kao i Eurosport i DFL “, izjavila je udruga. “Iako su problemi vjerojatno imali samo malu mjeru prema trenutno dostupnim informacijama, DFL će zajedno s Eurosportom raspravljati početkom idućeg tjedna kako se visoki standard Bundeslige može dosljedno osigurati”.

Eurosport je osvojio pravo prikazivanja ove sezone u petak navečer u Bundesligi – i pet nedjeljnih utakmica, pet ponedjeljnih večernjih igara, doigravanja i Supercup – kroz svoje online igrače, za koje obožavatelji moraju platiti naknadu.

Trener Hamburga Markus Gisdol nazvao je emitivnim emisijama “katastrofu za nogomet. “

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Epic Drama kanal premijerno će se prikazivati povijesnu dramsku seriju – Restoran

Tijekom siječnja svake nedjelje na Epic Drama kanalu premijerno će se prikazivati povijesna dramska serija …