listopad 22, 2019 6:50 pm
Početna / AV Multimedija / Photo / Canon nagrađen s tri cijenjene nagrade EISA Awards

Canon nagrađen s tri cijenjene nagrade EISA Awards

EOS 7D Mark II

Canon nagrađen s tri cijenjene nagrade EISA Awards za fotoaparate EOS i objektiv iz serije EF

Canon je objavio da su tri tvrtkina proizvoda nagrađena prestižnim nagradama organizacije European Imaging and Sound Association (EISA). EOS 7D Mark II ovjenčan je nagradom „Europski DSLR fotoaparat za profesionalne potrošače 2015./2016.“ (European Prosumer DSLR Camera 2015-2016), EOS 5DS i 5DS R ponijeli su nagradu „Europski profesionalni DSLR fotoaparat 2015./2016.“ (European Professional DSLR Camera 2015-2016), dok je objektiv Canon EF 11-24mm f/4L USM dobitnik nagrade „Europski profesionalni DSLR objektiv 2015./2016.“ (European Professional DSLR Lens 2015-2016) – naglašavajući izuzetnu kvalitetu Canonovih proizvoda kroz cjelokupnu ponudu DSLR fotoaparata i objektiva.

Nagrade EISA dodjeljuju se prema glasovima odbora urednika 50 prominentnih časopisa iz 20 europskih zemalja i predstavljaju veliko priznanje za proizvode koji spajaju najnapredniju tehnologiju, poželjne značajke i zadivljujući dizajn s dokazanom vrijednošću za korisnike. Svi nagrađeni proizvodi pobrali su iznimno pozitivne recenzije od predstavljanja, a nagrade EISA dodatno su svjedočanstvo njihovoj iznimnoj kvaliteti i performansama.

Canon uživa zaslužen ugled u proizvodnji visokokvalitetnih proizvoda koje korisnici izuzetno cijene”, izjavio je Steve Marshall, direktor marketinga proizvoda u grupi slikovnih proizvoda za potrošače u tvrtki Canon Europe. “Za nas se fotografija sastoji od izražavanja i otkrivanja, a kao tvrtka neprekidno težimo da stvorimo pionirske proizvode i tehnologije, vodeće u svojim segmentima, koji omogućuju ljudima da ispričaju svoje priče kroz kvalitetne fotografije. Svaki od naših nagrađenih proizvoda fantastičan je primjer naše ustrajnosti i zalaganja u pomicanju granica i pružanju novih mogućnosti profesionalnim korisnicima i potrošačima. Zaista smo počašćeni što nam je EISA dodijelila ove cijenjene nagrade.”

Komentirajući tri nagrade, odbor urednika organizacije EISA kaže:

EUROPSKI DSLR FOTOAPARAT ZA PROFESIONALNE POTROŠAČE 2015./2016.

Canon EOS 7D Mark II

EOS 7D Mark II
EOS 7D Mark II

Canon EOS 7D Mark II jedan je od najboljih DSLR fotoaparata sa senzorom veličine APS-C ikad napravljenih i nudi značajke koje su obično dostupne samo u profesionalnim aparatima punog kadra. Sustav za automatsko fokusiranje sa 65 točaka omogućuje brzo i responzivno fokusiranje u različitim uvjetima, čak i kada pratite predmete koji se brzo kreću. Uređaj može snimiti do 10 slika u sekundi s velikim međuspremnikom i kada se snima u format RAW. Kvaliteta izrade je vrhunska, a uređaj se može bez problema nositi s gotovo svim vremenskim neprilikama. 7D Mark II savršen je za sportske fotografe, akcijske fotografe i fotografe divljih životinja koji vole zabilježiti kratkotrajne čarobne trenutke.

EUROPSKI PROFESIONALNI DSLR FOTOAPARAT 2015./2016.

Canon EOS 5DS/5DS R

EOS 5DS R
EOS 5DS R

Canon EOS 5DS i 5DS R su DSLR fotoaparati punog kadra najviše razlučivosti na tržištu. Dva modela fotografima nude dodatan izbor: EOS 5DS uključuje optički niskoprolazni filtar koji uklanja digitalna slikovna izobličenja, dok EOS 5DS R poništava efekt tog filtra radi postizanja najoštrije moguće slike. Senzor razlučivosti 50,6 milijuna piksela, dvostruki DIGIC 6 procesor, smanjene vibracije zrcala i pouzdano mjerenje rezultiraju vrhunskom kvalitetom slike, dok sustav za automatsko fokusiranje (AF) s 61 točkom (od toga 41 križnom) osigurava brzo i pouzdano automatsko fokusiranje. Ta dva fotoaparata savršen su izbor za profesionalne fotografe kojima je zaista važna najviša kvaliteta slike.

 

EUROPSKI PROFESIONALNI DSLR OBJEKTIV 2015./2016.

Canon EF 11-24mm f/4L USM

EF 11-24mm f4L USM
EF 11-24mm f4L USM

Objektiv EF 11-24mm f/4L USM vrhunsko je postignuće Canonovih inženjera – to je jedan od najboljih širokokutnih zum objektiva ikada napravljenih. Najširi pravokutni zum na svijetu daje najkvalitetniju sliku u svom segmentu koja je iznimno oštra na svim postavkama, čak i na senzorima visoke razlučivosti. Distorzije, kromatske aberacije i vinjetiranje zadržani su na prihvatljivo niskim razinama. Izrada je vrhunska, sa zaštitom protiv vremenskih neprilika koja omogućuje korištenje na terenu, a automatsko fokusiranje brzo je i tiho. Korisnici fotoaparata punog kadra specijalizirani za fotografiranje pejzaža, arhitekture ili interijera koji zahtijevaju iznimne optičke performanse ne trebaju tražiti dalje. Velik je i skup, ali za one koji si ga mogu priuštiti, ovo je zaista izuzetan objektiv.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Canon predstavlja novi DSLR EOS 1300D

Canon je predstavio novi EOS DSLR s početka ponude – EOS 1300D. Ovaj je model …