17 lipnja, 2024 4:18 pm

BlackBerry na Androidu ipak postoji

Autor: Nino Krstačić

 1

U posljednjih nekoliko tjedana Internetski mediji masovno su se raspisali o mogućnošću plasiranja BlackBerry pametnog telefona, na Android mobilnoj platformi. Da ono nisu same indicije odnosno „mrtvo slovo“ na papiru, svakog dana imali smo se prilike sve više uvjeravati. BlackBerry Venice trebalo bi biti ime prvog BlackBerry pametnog telefona, pokretanog Android mobilnom platformom.

BlackPotonji uređaj dolazio bi s punokrvnom QWERTY tipkovnicom kao i s 18MP primarnom kamerom. Utori za SIM te MicroSD karticu svoje bi mjesto pronašli pri gornjem bridu uređaja. Dok bi utor za sinkronizaciju i punjenje bio smješten s boka. Ovog puta imamo vam prilike donijeti i jednu fotografiju koja zorno prikazuju BlackBerry Venice pametni telefon (naravno fotografija je neslužbena). Isto tako željeli bi kazati kako se toplo nadamo da ćemo u skoro vrijeme imati mnogo više informacija (softverske i hardverske prirode) koje će nam na mnogo kvalitetniji te uvjerljiviji način, dočarati ono što će BlackBerry Venice unutar svojih dimenzija i donositi.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Kenwood KR-W8000SCD

Kenwood, proizvođač poznat po pristupačnom HiFi-ju, na tržište donosi svoj novi all-in-one receiver KR-W8000SCD .Iskusniji …